All Saints’ Day in Rue Saint Bernard

Jeg bor i en passende gate på en dag som denne. God allehelgensdag, alle sammen!

Jeg kommer nok ikke til å skaffe meg noen sanktbernhardshund med det første, selv om jeg bor i Rue Saint Bernard, men katter er jeg jo latterlig glad i. Det passer også bra i forbindelse med disse merkedagene. På strømpene, for eksempel.

Man ser ikke kattene så godt på avstand, dessverre. Jeg kombinerte dem med vinrøde støvletter og kort, rutete skjørt. Jeg er så veldig, veldig, veldig glad i rutete skjørt, i alle farger og lengder!

Lilla skjerf og retrobriller er dessuten kjekt å ha når man skal ut på eventyr!

Man må kunne takle både kald vin og snikende sol når man skal ut på leting etter dekor i nabolaget.

I leiligheten min er det forresten flere katter, på kjøkkenhåndkleet jeg fikk av Ina før jeg flyttet…

…og ukens ord får henge i noen dager til, sammen med noen flaggermus jeg klippet ut i en fei.

Jeg hadde bare grå papp (Elsie brukte svart), og de ble skikkelig skjeve, men hva så?

Slik ble allehelgensfeiringen min på hjemmefronten i år!

Nå skal jeg bruke første novemberdag på flittig frilansjobbing, og så venter en skikkelig belønning i kveld. En venn og jeg skal besøke Salon du chocolat, en slags messe for sjokkis-entusiaster.

Jeg har mine knep, og nå er det tid for knask, hoho!

——-

In other words: My address in Paris is Rue Saint Bernard. How appropriate on All Saint’s Day! I have no plans to get a St Bernard dog, but I do love cats, and that also goes well with this holiday. Cat tights, let’s go. I combined them with wine coloured boots and a short plaid skirt. I absolutely adore plaid skirts, in all colours and lenghts! Also, a purple scarf and some retro shades accompanied me when I went off looking for decorations in my neighbourhood. In my apartment there are more cats at the moment, on a kitchen towel which was a gift from Ina. The words of the week get to stay on the wall for a while longer, along with some crooked bats I cut out in a flash. Thanks to Elsie for the inspiration! That’s how this holiday looked at my home this year. Today I’m going to work hard to meet a deadline, but when the evening comes I get the best reward. A friend and I are going to the Salon du chocolat, an expo for chocolate lovers! I pulled my tricks, and now it’s time for treats!

Reklame

14 tanker på “All Saints’ Day in Rue Saint Bernard

 1. Synne! Jeg håper alt er bra med deg! Det virker jo slik, når jeg leser blogginnleggene dine, og håper du har det nesten enda bedre! :) Jeg tenkte på deg her om dagen, forresten! Da jeg overhørte en ung jente på bussen høre på Kaizers-sanger. I dag har jeg vært og spist fransk mat, nok en ting som minnet meg om deg :)

  Liker

 2. Ahhh!! Hvor har Ina kjøpt det kjøkkenhåndkleet! Du vet det sikkert ikke, det var jo en gave..Noe slikt SKAL jeg kjøpe til den kattegale venninna mi i etasjen under i julegave. Etterpå skal jeg google «kjøkkenhåndklee med katter på». Hurra for google. Noe må komme opp tenker jeg.

  Jeg har så lyst til å bruke skjørt og kjole til daglig jeg også. Hver gang jeg skal kjøpe nye klær så tenker jeg ikke tanken en gang på å se etter kjoler og slikt da jeg er i butikken. Jeg er helt grodd fast i de hullete dongeribuksene mine. Det var vledig pent det antrekket! Du kler Paris!

  Liker

  • Vet ikke hvor det er kjøpt, nei, men håper du finner noe lignende! Jeg ble glad, så det blir nok venninna di også!
   Overgangen til bukseløs tilværelse var en gradvis prosess, og folk er jo forskjellige. Du er sikkert feiende flott i denim! God lørdag!

   Liker

 3. Tilbaketråkk: Halloween x 11 | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..