Grågrønn vår og tid som flyr

Det har vært vått og grått i Oslo den siste tiden, og tidvis ganske kaldt også. Været forteller oss hvem som bestemmer, samme hvor mye vi ønsker oss vår! I går syntes jeg endelig å merke en endring i vinden; den ble mildere, og luften ble varmere. Jeg måtte gå tilbake til tykk vinterjakke i forrige uke, men i morges våget jeg meg ut med litt tynnere yttertøy igjen, og det har gått fint. Det er som en slags dans, hver år på denne tiden; ett trinn hit og ett dit, mot varmen og så tilbake igjen, med jakker og skjerf og støvler og snufs, før våren finner seg ordentlig til rette.

Når det regner eller hagler eller til og med snør, slik tilfellet var her i forrige uke: Husk at det er vår likevel! Bare se!

Stemødre, liljer og kirsebærblomster. Grønt gress, grønne blader, grønne busker ved jobb. Det ER vår!

Jeg fikk dessuten et særdeles hyggelig brev forleden. Det kom fra Tine Katrine. Tusen takk!

Det hadde gammeldagse striper rundt kanten og isbjørner på.

 

Det inneholdt en premie som jeg var så heldig å vinne i en trekning – tenk på det, sånn flaks!

En bevinget venn som viser tiden. Tid som flyr! På den morsomme måten!

Ugla har fått være med på eventyr, og han er en kunnskapsrik, positiv og svært punktlig type.

Forresten: I går var jeg på kino for å se We Need to Talk About Kevin, og nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha sett Iron Sky. De er begge å anbefale, på vidt forskjellige måter! Den førstnevnte fikk meg til å grøsse, den andre til å le. Det er så fint at man kan velge, alt ettersom hva man er i humør til. Nå er jeg i humør til et glass vin.

God fredagskveld!

Reklamer

12 tanker på “Grågrønn vår og tid som flyr

 1. Det var lite vårlig da jeg dro hjem i fem-tida i dag, så fint med noen bilder som kan bevise at det faktisk ER vår – det bare kjennes ikke sånn ut. Ha en fin helg, Synne-søte!

  Liker

 2. Ja, det er godt å se at det faktisk ER vår tross at det ikke akkurat kjennes sånn på temperaturen og været, hehe.. :-)Fine Bilder. Liker spesielt godt blomstertreet <3

  Liker

 3. Det kjennes ekstra bra å se noen bevis på at våren er her. Så er det bare å glede seg til at temperaturen er litt med på laget, også. <3 God helg fineste Synne!

  Liker

 4. Å, så herlig med en slik påminnelse om at våren egentlig ligger og lurer, selv om det akkurat nå snør utenfor vinduet mitt. Jeg er sta i dag, og tar på en ullstrømpebukseekstra og går ut i kjole og vårjakke allikevel. Og så fin ugla di var! :D

  Liker

 5. Elskar når ting byrjar å bli grønt ute, for plutseleg går det opp for meg at det ikkje er så lenge til sumarferien kjem!Herleg ugleklokke, ugle og klokke passar igrunn ganske bra saman :)

  Liker

 6. Wooo – deres vår har kommet litt lengre, men vi går med tynnere jakker her også. Enten er vi bare veldig barsk i nord, eller så håper vi at tankepåvirkning funker mer enn det gjør… Også så fiiiiin bevinget kamerat du har fått deg! Liker'e!

  Liker

 7. noen ganger vil du kanskje ikke har sjansen til a bli lest hva vi tenker pa sann kunnskap. da kan vi bli tatt for at viikke er. sa det er godt a gjore samtykkende og enkelten liten " haiku", ikke lykke for denne kirsebaertre, sa fantastisk at jeg har elsket: (5-7-5 ikke) qu'est ce que la vérité et entre l'émotion( les mots tzion) des hauts cerisiers on l'éprouve dans la joie… bedre a si: qu'est ce que la vérité: c'est ce qui est entre les mots et que l'on éprouve dans la joie.. ja varen er vakker! og du er kommet hjemme.. bruno

  Liker

 8. Jeg var på Tøyen på fredag, og der var det masse fine kirsebærblomster som minnet meg på at det er vår selvom ullkåpa og støvelettene får sitte på litt til.

  Liker

 9. Det er bra at vi kan minne hverandre om at det er vår, fine frøkner, selv når den føles langt unna!Bruno: Takk, så hyggelig med et lite haiku-dikt til ære for kirsebærtrærne!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.