Ulyana Sergeenko, kapittel to

Den kom i mars, vet dere. Vår- og sommerkolleksjonen til Ulyana Sergeenko, en russisk designer hvis debut jeg viste dere litt av her. Den nye kolleksjonen hennes er en drøm, den også.

 

Bildene er hentet fra presentasjonen hos Russian Vogue, forresten, og der finnes også resten av kolleksjonen.

Jeg vil helst bare hoppe inn i fotografiene og prøve alle klærne. Maken til motemagi!

Advertisements

21 tanker på “Ulyana Sergeenko, kapittel to

 1. Jeg ser for meg at du ville vært så innmari fin i mange av de kjolene der! Særlig de smale, med litt sånn blyantfasong (er det ikke noe som heter det?). :)

  Lik

 2. Vanligvis bryr jeg meg aldri om kolleksjoner og sånne ting, men fy søren i helvete for noen vakre kjoler!

  Lik

 3. "Atopos- Bella": bare noen ord, siden jeg har vaert veldig fornoyd med denne eksepsjonelle Russiske designer modeller. Spennende a lese i Russisk ( automatisk bare!) . sa tenk, av den samme, hvis det tillates, og ingentig usunn, jeg sier det rett!! for det forste jeg tegnet en sirkel rundt de 3-5-14-16-21-32-36 bilder. men jeg satt: vinnerne 22-og 35 den beste! det drapert skallet… sa til oss ( en fin scenografi av a vente.. ) venter pa en loftet av den opprinnelige.. sa ,i hvilken del av kroppen motsatt, skal jeg lese min sannhet? da, foran den glimrende originalitet pa den andre, aldri jeg har ikke vaert opprorende-pretensios denne gangen: jeg er bare skrive et kompliment og neie dypt til den Franske.. Takk , dere. av ydmykhet ut, og Vennlig mye;fra bruno.

  Lik

 4. 5, 9 og 11 var mine favorittar. Tenk å ha nummer fem på ein raud løpar ein stad, eller som brudekjole dersom den var kvit, eller i eit kongeleg ball med glitrande diamantar i halsen. Tenk om ein hadde klart å sy ein sånn!

  Lik

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s