Pariserpasta

Da Mor var i Frankrike for en stund siden, kjøpte hun med seg kjempefransk pasta hjem til meg.

 
For litt siden spiste Søstrene Suse pastamiddag med små Eiffeltårn på tallerkenen.

De mistet litt formen da de ble kokt, men de var fulle av smak, og vi drømte oss vekk til en fransk fortauskafé. Akkurat nå befinner vi oss forresten på et helnorsk høyfjellshotell, og det er omtrent like fint. Familiekos!

I forrige uke fikk jeg enda mer eventyrlig pasta i posten, som jeg skal vise frem snart. Mat kan være morsomt!

Fortsatt god helg, alle fine!

Reklamer

12 tanker på “Pariserpasta

  1. Neste gang du er i Paris så stikk innom Fauchon på Place de la Madeleine. I tillegg til all mulig form for luksuspasta så har de de mest fantastiske franske delikatesser!

    Liker

  2. tarn "Eiffel "har stive ben: vaer forsiktig! og sa alt dette bygget formen,gjor hva du mener symbolsk, likevel? sa morsmomt! det er ikke pratisk a ga pa ski!! sette varm ,og du vil ha ("al dente")!.. vel ,slutter jeg mine skamlose dumme ting. du vet,har min kone en onkel(Siciliansk) og vi har det goy med noen tradisjonelle oppskrifter. haper du hadde en Fantastisk Dag og fornyende. ah! hva er sjansen, men snart , overraskende undervek er allerede deler til deg og, uten a vite: i bladet ditt som "RadioNova" siste du kan gjore!kanskje berde! ha ha. ( jeg sier ikke mer det er en disse mate skjult.Veldig, veldig Bra Uke. bruno

    Liker

  3. Maten smaker enda bedre når den har festlig form, hoho! Håper alles helg var like fin som min!Joe Nodlader: Oi, takk for tipset! Jeg håper å få tatt en ny Paris-tur i vår!Bruno: Så gøy at dere eksperimenterer med oppskrifter! Det finnes så mye godt og spennende rundt omkring!tinekatrine: Hihi, gleder meg til å sjekke posten!

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.