15 tanker på “Å reise bort og hjem på samme tid

 1. god tur! helt enig i det der med å dra hjem og bort på samme tid, det er veldig rart men det er bare sånn det er. folk spør meg alltid om jeg føler jeg skal HJEM når jeg skal til norge eller frankrike, men sannheten er at jeg skal hjem begge gangene! selv om oslomin alltid kommer til å være aller aller mest hjem.

  Liker

 2. hei; forst sjokket:nei Rugby kamp (Irland/Frankrike) dans le village Gaulois; for mye kald, hores det ut!!..andre:oh, sa , glade til deg , milde temperaturer som av varen; litt sol for turen til deg…tredje , en tildig tanke , i beste fall om du kunne onske for "st Valentine ": the young man's song – w.b.Yeats (- i wispered,"i'm too young" and then "i'm old enough"; wherefore i threw a penny to find out if i might love. " go and love, go and love, young men if the lady be young and fair " …… oh love,is the crooked thing there is nobody wise enough to find out all that is in it, for he would be thinking of love till the stars had run awway and the shadows eaten the moon.).. og fremfor alt gi oss vakre bilder av emerald isle !! et bonnes vacances . bruno

  Liker

 3. rapel important : il s'agit bien de votre" stValentin" à vous et à "J.Flotte"évidemment!! de toute façons chez nous il n'existe pas de" Saints"!. je m'excuse encore pour que vous soyez sure qu'il n'y ai pas de méprise..zut! mais quel con je suis!! tiens, c'est français, ça je crois. bruno

  Liker

 4. Takk for alle gode ønsker og hyggelige hilsener! Jeg har hatt det helt supert!Bruno: Yeats var så flink, takk for diktet! Håper du hadde en fin Valentinsdag, du også!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..