Ventebilder

Huhei, hvor det går! Jonasflotte og jeg kom hjem sent i går kveld etter fire formidable dager i Irland. Takk for alle hyggelige hilsener siden sist!

I morges var hverdagen tilbake, så jeg sto opp klokka sju og dro på jobb, og nå har jeg nettopp spist deilig pastamiddag sammen med Taran i det koselige kveldsmørket. Nå kan jeg slå meg ned og drikke te, og bruke aftenen til å vaske klær og sortere bilder og inntrykk fra Irlandsturen.

I mellomtiden tenkte jeg at vi kunne titte litt på bilder fra et annet land, nemlig Russland. Derfra kommer designeren Ulyana Sergeenko (Ульяны Сергеенко), som jeg oppdaget i forrige uke. Jeg innser at jeg ligger mange måneder etter, for dedut-kolleksjonen hennes kom i september, men jeg må vise den frem likevel. Jeg må dele den med dere. I tilfelle noen av dere ikke kjenner til den, liksom. Om du har sett den før, så håper jeg at du ikke har noe imot en liten reprise, for jeg synes dette er utrolig inspirerende! Jeg får assosiasjoner til eventyret om Askepott og til gamledagers feminine, men fornuftige hverdagsklær, med komfortabel og nedtonet glamour!

Alle bildene er lånt fra denne siden, og der finnes også resten av kolleksjonen, som er så fin at jeg nesten får pustevansker. Klikk dere inn for litt ekstra onsdagsglede!

Som i televisjonen, altså: Noen ventebilder.

Herlighet. Når debuten ser slik ut, tror jeg vi har mye å glede oss til fra denne damen.

Forresten: Kan dere ikke fortelle meg noe fint som har skjedd i det siste?
Jeg begynner: På lørdag kjøpte jeg en helt nybakt scone på et lite bakeri som heter The Oven Door, og så ruslet jeg rundt i brosteinsbelagte gater med en varm scone i den ene hånden og Jonasflotte sin hånd i den andre.
Din tur! Jeg vil gjerne høre hvordan dere har hatt det!

Reklamer

19 tanker på “Ventebilder

 1. For noen utrolig kule bilder fra kolleksjonen . De var kjempefine. Kjenner ikke til hene i det hele tatt, så takk for tipset.Så bra at dere har hatt en fin tur! Gjorde dere noen romatisk på valentin dagen i Irland?Vi snakkes

  Liker

 2. Den kolleksjonen er så fantastisk! På lørdag hadde jeg og Amund rekelag! Vi var hele seks stykker rundt kjøkkenbordet, og en av gjestene måtte ta med seg en ekstra stol for vi har bare fem. Amund hadde laget tre forskjellige typer majones også drakk vi hvitvin og hadde bare super koselig :)

  Liker

 3. Åh, for en flott kolleksjon! Jeg har ikke hørt om den designeren, så jeg sier tusen takk! :) Godt du har hatt en fin tur og er trygt tilbake. :)Det har ikke skjedd mye her siden sist; jobb og skole. :D

  Liker

 4. åh så fine klær!en av de fineste ting som skjedde meg i dag er at jeg fikk en epost fra mamma med 'brev' som subjekt (på norsk! hun kan ikke norsk så må ha googlet det :) ) og så viste det seg å være bilder av et brev jeg fikk av ei norsk venninne, slik at jeg slipper å vente til jeg har flyttet hjem igjen – om nøyaktig to uker. og så er det jo utrolig koselig med brev :)

  Liker

 5. SV: Ja, det er fantastisk. Eg fant nettopp endå ei ukjent perle. Denne bloggen! Så bra at nokon er like glad i te og den te-butikken som du blogga om for eit par innlegg sidan er himmelen:)

  Liker

 6. fineste som har skjedd i det siste var nok dagen i går. tror det er andre gangen jeg har vært ute av huset i år for å gjøre noe gøy, altså ikke for å handle mat eller styre med nav. var på restaurant, gikk på skøyter, og var på kino. blir ikke stort bedre!gleder meg til å se bilder fra turen deres!! :)

  Liker

 7. takk.., ha ting skjedd ,som alltid, veldig godt med min kone, noen blomster og solv bestikk. men som du visst, at min sjel vekke Russik ( som er kvinnelig):inspirasjon hvisket til meg: dett er han fin….-" je préfère sa bouche aux grappes d'Engaddi qui tempèrent, dans l'or, le soleil de midi. qu'a m'entourer d' amour son bras gauche s'apprète, et que de sa main droite il soutienne ma tete! " – (Alfred de Vigny- suzanne au bain-). bruno

  Liker

 8. Fantastisk! tror ikke dette fungerer så veldig bra som ventebilder i televisjonens mening, heller som "drømme seg litt vekk"-bilder:)Noe av det fineste som har skjedd i det siste…? Vintersol! Helt fantastisk å stå opp til;) Det gjør dagen så uendelig mye bedre helt fra starten av

  Liker

 9. Oioioi! Jeg elsker de lange skjørtene, og den nederste kjolen var helt utrolig. Sukk!Og noe fint som har skjedd i det siste: Onsdagskinotur med ektemann :)

  Liker

 10. Herreminhatt! for en kolleksjon! :) nydelig, vakkert, feminint og inspirerende..I det siste har min bestevenn og jeg blitt enda flinkere til å sende meldinger til hverandre, der vi bare ønsker hverandre fine dager, minne på at den andre er så viktig så viktig, og helt unik. Siden vi nå bor flere mil fra hverandre, gjør det alt! Og vennskapet føles sterkere enn noengang <3

  Liker

 11. Så mange hyggelige hilsener, flott at disse klærne falt i smak hos flere!Jacta est alia: Vi markerte ikke egentlig Valentinsdagen i noen særlig grad, for tirsdagn var den siste dagen av turen og inneholdt hjemreisen, men hotellfrokost, rusling i byen og museumsbesøk først føltes som en fullgod feiring!Bruno: Høres bra ut! Fint og romantisk dikt!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.