Et kjært skjørt og en takksigelse

Jeg vil gjerne vise frem et skjørt som er blitt en favoritt, og som jeg nevnte såvidt tidligere denne uken. Det er et halvlangt, utsvingt midjeskjørt i en fin rustrød farge, som gir meg festlig fasong og sier «svisj» rundt knærne mine. Et kordfløyelsskjørt som min mor sydde til seg selv da hun var omtrent like gammel som jeg er nå. Veldig morsomt at det nå passer til meg! Det kan kombineres med både damete bluser, tykke gensere og – som i går – en litt stor skjorte med nostalgisk trykk. Med blå strømper og leggvarmere ble det et fargerikt og lekent antrekk.

Dessuten vil jeg bare si at jeg setter stor pris på deg. På deg, ja. Jeg har fått så mye koselig oppmerksomhet i det siste, og det gjør meg ordentlig ydmyk og glad. Egentlig er jeg ikke så opptatt av sidevisninger og statistikk og sånt, ettersom jeg skriver og knipser bilder fordi jeg synes det er gøy, men jeg har merket et oppsving i aktivitet i 2012. Jeg har fått mange flotte kommentarer på alle innlegg siden nyttår – det er så hyggelig å høre fra dere! Jeg blir glad for absolutt alle ord dere legger igjen, og for nye følgere (velkommen skal dere være!), og for de som sier fine ting til meg i en ikke-elektronisk sammenheng. Dere er best.

Til hver og en som klikker og leser og følger og skriver, fra Taran og Mikke og meg:

I kveld skal jeg på fest. Jeg skal gå med lørdagsposten i morgen tidlig, så det blir ingen utagerende affære (jeg vil jo uansett få mest mulig ut av søndagen), og å skåle med fine folk er alltid en strålende start på helgen!

God fredagskveld til alle!

Reklamer

11 tanker på “Et kjært skjørt og en takksigelse

  1. Fineste Synne. Lekker skreppe altså! Og kan jeg få kjøpe de laaaaaange beina dine… er ikke de på salg nå etter nyttår? Trenger et par lange bein serru…. Bill.mrk: Stutt-tjukka! Haha! Kos deg masse på fest snuppa, og god postrunde i morgen! Storkos fra Kristin

    Liker

  2. Og all den positive oppmerksomheten er veldig velfortjent! … og det skjørtet var jo rett og slett fantastisk. Kos deg på fest, kos deg med lørdagsposten og kos deg med søndagen!

    Liker

  3. ( " avec votre généreuse permission"…) hvordan a le flink,som as smilet fin her er ditt!!! Du vet,kansje jeg til vanligvis lese fra hoyre til venstre ,som "kkat" kan gjore det pa denne-"som jakter med katter fange mus"(Dansk),og sa:-"nar katten er sjenert, blir musen stolte."(scottish); er hva du spiser som Skottene mot engelskmenn, med handen under bordet? kunne gjore, fint ta deg fordelakt som med vakre koordinert:(bla,rosa)www.ganon girls.com/kitty wings perr pour chats . ( en fait les jours précédents j'avais préparé une pensée sur "l'image", plus sérieuse;sur prochain" mail-box")bruno

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.