Gatekunstglede i stor skala

Jeg blir glad av gatekunst. Jeg begynner å smile av kunsteriske innslag i nærmiljøet, av små detaljer som dukker opp der du minst venter det, eller av store installasjoner du aldri ville klart å konstruere selv. Egentlig blir jeg inspirert bare av tanken på at det finnes kreative mennesker som gir sin livsglede utløp ved å dekorere tilsynelatende kjedelige deler av våre hverdagslige omgivelser. I innlegg som dette har jeg latt meg begeistre av bybildet her i hovedstaden.

En fin frøken tipset meg nettopp om Street Art Utopia, en enorm og anerkjent samleblogg som er blitt et slags internasjonalt utstillingsvindu med gatekunst fra hele verden. De oppsummerte nylig hele 2011 i dette innlegget. Her er noen av min favoritter fra deres overveldende utvalg av festlige, fargerike, uforutsigbare kunstuttrykk:

Alle bildene er altså hentet fra samme sted, nemlig dette, og der finnes mange, mange, mange flere! Klikk og smil!

Reklamer

17 tanker på “Gatekunstglede i stor skala

  1. Veldig mye kult! :) Wow! Det står et lignende tre i Nydalen (men dette er på langt nær så fint som det på bildet), langs Akerselva. Det som er så synd er at treet sannsynligvis kommer til å dø på grunn av strikketøyet. Treet blir på en måte kvelt.

    Liker

  2. Anonym: Oi, det er jo trist hvis det har slke konsekvenser. Jeg har ikke sett treet i Nydalen – takk for tipset – men jeg så også et slikt tre forrige helg (heller ikke det var like overveldende flotte, da!) i Akersgata. Morsomt at folk lar seg inspirere av slike strømninger!

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.