Ekstra fine arbeidsdager

I dag tidlig skjedde noe på jobb som fikk meg til endelig å skrive dette innlegget. Jeg har hatt noen bilder liggende den siste uken, og tenkt at «nå må jeg snart følge opp denne, og vise frem hvor fint det er å jobbe for Radio Nova«.

Nå som november snart er over, og alle begynner å glede seg til jul, er det høy klem- og klemetinfaktor i våre lokaler. Koselig! Det er så viktig å trives der man er, spesielt når man er der åtte timer hver dag. Det gjør jeg!

Den kjedelige glassdøren inn til kontorplassen min har fått hjertepynt. Det fine papiret fulgte med Klassekampen, som er en av de mange avisene vi abonnerer på for å holde oss selv og andre oppdatert. Bonus!

En vegg får smykke seg med noen av de mange musikkprøvene vi finner i postkassen vår.

Jeg er en periodeperson. Nå er jeg litt inne i en sånn leke-med-tråd-på-fingrene-periode, og har gjerne hyssing rundt håndleddet i tilfelle jeg får ånden over meg. Husker dere hvordan man sto i skolegården og laget motiv av tråden?

Mange møter er en del av min arbeidshverdag, og noen ganger dukker det opp dyr på sakspapirene mine…

…og ved middagsbordet. Når det er møter på kveldstid, blir det gjerne middag i Glassbaren, spisestedet på Det norske studentersamfund. Man får papirskilt med nummer på, og i forrige uke hadde skiltet blitt mitt favorittdyr!

Kjøligggrønne strømper og søte sko er fint for å rusle opp og ned i korridorer og snurre på en kontorstol.

Over pulten min har jeg en hylle, og der bor det to selskapsglade Kinderegg-skapninger som jeg fikk av kolleger.

Sist, men ikke minst: I morges sto det en candy grabber, en sånn godtekran, på redigeringsrommet vårt. En av våre beste har vært på tur, og hadde tatt med seg en mumsemaskin hjem til oss.

Den spiser små plastpoletter, og når man putter dem på, spiller den tivolimusikk. Det er veldig vanskelig å få tak i noe, men folk prøver stadig, og andre ender gjerne opp med å stå rundt og komme med oppmuntrende tilrop og høylydte utbrudd. Godtekranmaskinen er min nye forelskelse! (Og ja, det er en ballong i bakgrunnen. Jeg får eufori-anfall.)

Ikke rart man gleder seg til å gå på jobb under slike omstendigheter og i slike omgivelser, vel.

Forresten, til de av dere som lurer: Jeg er nå å høre på radioen en time i uken, mellom 12.00 og 13.00 hver tirsdag.

Hurra for å få lov til å gjøre noe man elsker å holde på med!

Reklamer

12 tanker på “Ekstra fine arbeidsdager

 1. Jeg elsker hjertene på døren deres, de er så fine! Med fine farger og mønstre:) Og de to kinderegg-skapningene dine.. Så utrolig herlige!De må jeg nok speide etter neste gang jeg "kommer på besøk"..!

  Liker

 2. Radio Nova, en fantastisk arbeidsplass, og den er så heldig å få ha deg der hver dag. Så blir det enda bedre! :)Du er flink til å gjøre det fint og hyggelig rundt deg!

  Liker

 3. Utrolig koselig innlegg.. og jeg lo litt høyt når jeg leste at folk kommer med oppmuntrende tilrop når du prøver deg på godtemaskinen :-D hahaha.God helg til deg!

  Liker

 4. Det er så viktig å trives der man jobber! Skjønner godt at du liker deg på Radio Nova, det ser veldig hyggelig ut der. Jeg er også så heldig at jeg kan glede meg til hver gang jeg skal på jobb. Hyggelige kolleger, vakre omgivelser, koselige dyr, hyggelige besøkende og fine arbeidsoppgaver bidrar til det! God helg fine Synne – håper vi får til å treffes igjen snart. Klem til deg!

  Liker

 5. gruppe dynamikk ,med forsyninger, som myk-plast, er det genialt a ha gjort. hvis commander er en katt,jeg soker som crooner-morsomt, med tre strimler av loyntnant Siamesere, vunner vi!!( faktum er super flott.)ikke darlig, please ,jeg er redd for" Triceratops" (kaptein krok-bruno)

  Liker

 6. ( PRIVATE )::::( c'est le bordel sur le bureau!!) Synne help!!" minutt na", true darlig spok.:jeg sa for mye tull, jeg vet det!! jeg fra vin eksposisjion- salon ; onsket jeg a lytte til musik fra deg:og jeg er i mareritt av levering-babyen og jeg kan ikke, se eller hore denne!!! SAVE MY SOUL … bruno

  Liker

 7. LindaTerese og Maren: Vi sees snart igjen i verdens koseligste lokaler! Klem til dere begge!Hege: Det er veldig engasjerende å se på! Om det ikke er jeg som spiller, så er det jeg som roper, hoho.vaaloek: Det høres definitivt trivelig ut!koffeine: Absolutt! Jeg er jo veldig fornøyd med helge- og feriejobben min også, akkurat som du er med din! Vi er heldige! Håper vi kan sees snart, ja – kanskje på tirsdag?Anja: Ja, det har mye å si!regndrope: Enig!Åshild: Det vil du sikkert gjøre! Når glade og kreative mennesker er samlet, blir det alltid bra!Bruno: Beklager, jeg forstår ikke så mye av kommentarene dine denne gangen, men du trenger ikke være redd for dinosaurene, haha!Kamilla: Ja, det synes jeg også!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.