Mickey Notes

Små papirlapper er mine beste venner. Hjemme, på jobb, på tur. Jeg er og blir distré, så jeg skriver ned alt jeg må huske, og glemmer gjerne alt som ikke finner veien ned på papiret!

Jeg snublet over en søt snutt som inneholder 25 000 papirlapper. Oi! Her er sticky notes blitt Mickey Notes.

En av mine store gleder og inspirasjonskilder, nemlig Disney, kombinert med et av mine viktigste hverdagslige hjelpemidler – dette er så meg at det nesten blir latterlig.

God onsdagskveld til alle!

Reklamer

9 tanker på “Mickey Notes

  1. sa barnlige, Mymie-Mikke -sticks,faller jeg forelsket…sa , ogsa utenfor landet"Walter D'Isigny"(ville Française); "Walt- Disney ", ens har vakker ideer ?!! er det for " Avent" events ?? so, marvellous!. bruno

    Liker

  2. Åh, so herleg! Eg er fast bestemt på å skaffe med ei blokk med post-it lappar, sånn at eg kan hugse ting litt betre, og notere ned fine ting som eg kan hengje opp overalt. Sånn at eg alltid har med post-it-lappar i tillegg til skrivebok i veska, so blir det enkalre å dele fine tankar. Ja, det ska eg skaffe meg å mårå, takk for at du minnte meg på den tanken!

    Liker

  3. Jeg liker at vi sammen kan glede oss over slike barnlige ting!Maren: jeg også, det er så morsomt at folk gjør slikt!Bruno: Enig, videoen er herlig! Den er ikke ny, så den kom ikke i forbindelse med advent, men den passer i novembermørket likevel..Regnboge: Haha, skulle bare mangle! Jeg elsker koselige lapper på uventede steder!

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.