Søndagsstemning

Det er noe spesielt med første søndag i advent, altså. Selv om desember ikke har begynt, så er ventetiden i gang!

I går gikk jeg med lørdagsposten. Jeg leverte mange pakker og gledet meg over novembersolen, og det skal dere få høre mer om etterhvert. Når kvelden kom, var jeg på julebord med andre post-ansatte, og det er alltid morsomt å møte kolleger i en annen sammenheng! Vi spiste på Ekebergrestauranten. God mat og stilig dekor, som vanlig.

I dag har jeg tilbragt tid med Jonasflotte, og så har jeg vært på kino. The Rum Diary var ordentlig underholdende! Handligen foregår i 1960, og jeg ble litt forelsket i alle kjoler og alle kjøretøy.

En ny uke er på trappene, og den inneholder første desember, og jeg gleder meg til å finne frem kalenderen, pynten og spillelisten som hører til årets koseligste måned. Dessuten blir det pepperkaker til morgenkaffen – herlig!

Håpr alle får en fin adventsuke!

Reklamer

6 tanker på “Søndagsstemning

  1. bonjour. det er bra og aerlig kan si at du var "absolutly fabulous", og jeg "absolutly latterlig" det er hyggelig a fortelle deg , mye vakre disse fire lys. men fremfor alt en " Hurra" til dere begge for dagen.mais quelqu'un a retiré de votre mail: les chansons etles paroles qui m'aidaient…. pour y mettre de (l'aggression ); ceci m'a vraiement fait de la peine .so, still afraid by "dinausorus "..bruno

    Liker

  2. Maren: Takk for klemmen! Adventskos er kanskje den beste typen kos, altså.Kathleen: Det høres helt herlig ut! For en flink kjæreste du har!Hege: Haha, vi pleier å ta litt av etterhvert, vi også. The Rum Diary kan anbefales, i hvert fall så lange man ikke har Fear and Loathing in Las Vegas i hodet når man går inn i kinosalen, for de to har heller lite til felles. Kjenner flere som har gått på den smellen. Om du forventer en humoristisk, interessant og underholdende opplevelse, så får du det!Bruno: Hurra for oss alle! Tenner dere lys på de fire søndagene før jul i Frankrike også?

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.