Kvadruppelkort

I sommerferien var foreldrene mine i London. De vet at jeg elsker post og at London er min favorittby, så de sendte postkort. Fire i tallet, faktisk, med kjente motiver på, og med kjempefine frimerker i tillegg. Bonus!

Ikke bare var disse kortene usedvanlig hyggelige å motta; de må også ha vært morsomme å levere!

Nå vet postbudet vårt at jeg også er postbud, hoho!

Disse fire skal få henge på en vegg og være stilige og hjelpe på London-savnet. Jeg må tilbake om ikke så lenge, kjenner jeg, både til London og til mitt elskede Irland. Jeg skal utenlands i oktober, og takler rastløsheten inntil da.

Fortsatt god helg, alle sammen!

15 tanker på “Kvadruppelkort

  1. Så fine og geniale kort =D Oppmuntrende bare å se på. Jeg elsker London selv, herlig by som har gitt meg storslagne musikalopplevelser og vidunderlige besøk i bokhandler og musikkforetninger, ville gjerne dratt tilbake dit selv :) Og fint innlegg, koselig!

    Liker

  2. -" Allons …donc " !! " à London- London" , c'est un peu comme la réponse du berger à la bergère .. (il y en a une qui est très douée aussi: voir Marie- Antoinette Versailles , la petite bergère..) et tout ça fait du très bel humour. vos parents sont très gentils aussi ,il faut dire très ingénieux !! bruno

    Liker

  3. Søtinger! Jeg unner dere alle kvadruppelkort!koffeine: Ooh, så herlig med en god grunn til å reise dit!Josefine: Åh, god tuuur!Hege: Haha, vi leser ikke vanligvis postkortene til folk, men navnet står jo på den siden hvor resten av skriften befinner seg, og når det bare er ett eller to store ord på hvert kort, regner jeg med at postmannen la merke til det!Bruno: Ja, jeg er heldig, mine foreldre er snille og oppfinnsomme!

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..