Særdeles svart kaffe

Mandag kveld allerede! Denne helgen var nesten ikke helg i det hele tatt, for kursing av femti nye medlemmer medførte nesten tretti timer på Radio Nova. Det var gøy og givende, men naturlig nok litt slitsomt. Lite søvn henger gjerne med meg i dagevis, så starten på uken kom liksom litt fortere enn forventet, men jeg var forberedt.

Når svart kaffe møter svart musikk, da får du denne. Som skapt for søvnige Synne.

Kaffen kommer fra Solberg & Hansen, og den gjør meg glaaad.

Jeg elsker sånt som er litt ekstra forseggjort!

Tidlige morgener og regntunge mandager blir litt morsommere med slikt selskap. En presskanne full av den feteste kaffen jeg har sett. Ordentlig god er den også, og når man legger til tøff og annerledes, så blir det ti poeng

Jeg kan ikke dy meg, hoho: \m/

En fortsatt hyggelig mandagskveld og en fin uke ønskes alle!

13 tanker på “Særdeles svart kaffe

  1. Oi, oi! : du vil ha sier jeg:"Naa ten li kawa shroun "(i jodisk-arabisk): please ,gi meg svart kaffe…faktisk , jeg er bare addict Te ;god Cafetière du har , til a fylle med kaffe "starbuck" fersk bakken i pakker; "Délikatessen" er ! … men det er ikke den Norske LOVE med orn og lam noen gammel karikatur?? for dets fall (moderne- musikk – tretthet)! Og energisk som du er .!!… vennlig, bruno .

    Liker

  2. Rock on, fine folk!Inger Kristine: Jeg har i ettertid sett den til salgs flere steder, men fant den opprinnelig ved en tilfeldighet i kantinen til NISS!Bruno: Jeg drikker også mest te, men kaffe blir bedre og bedre. Starbuck's-kaffe er godt, vi har litt av det også, kjøpt på reise.

    Liker

  3. Tilbaketråkk: Coffee, chocolate and a cold | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..