Noen oppdagelser i august

Tenk at august går mot slutten! Det er skikkelig grått og vått i Oslo i dag, men selv det grå kan være fargerikt.

Denne måneden fant jeg enda en slik sjiraff! Lurer på hvem som lager dem!

Klumper i sukkeret betyr høy luftfuktighet. Sommeren var ikke helt over, nemlig.

Høy luftfuktighet fører gjerne til torden. Da blir jeg glad, for jeg elsker lyden, og kanskje blir himmelen slik.

Jeg har fått post fra min franske brevvenn Bruno (i form av fine kort og brev, tørkede blomster, CD’er, oppskrifter, en roman og en utgave av Marie Claire idées – merci beaucoup!) og fra fine Veronic Mike. Jeg er så heldig!

Det nye bakeriet på Blindern heter Deiglig, og tibyr mer enn språklig snacks. Som små, grove, runde brød. Nam!

Jeg har blitt med i min første blogg-konkurranse denne måneden. Jeg måtte kaste et par støvler for et par uker siden, ettersom det var blitt hull i begge to. Jeg var glad i dem, for de hadde Paisley-mønster, men hos Mammadamen kan man vinne et par fra Ilse Jacobsen. Om flere vil være med i konkurransen, så trekkes vinneren i kveld! Klikk her!

Jeg har heldigvis både regnkåpe og paraply parat, og er klar for ruskevær! Snart er det lunsjtid, og jeg skal følge regnværsreglene og drikke kakao i dag. Gjør det samme, om du vil; det fortjener du!

Reklamer

16 tanker på “Noen oppdagelser i august

 1. Ååå, så koselig med brevvenn!! Hadde i Tallin og Dublin bl.a. når jeg var liten :-).. Det er så koselig så koselig!Hahahaha, Deiglig :-D fantastisk navn!Ha en deiglig mandag

  Liker

 2. Kakao lukter skikkelig godt regnværsdager, på tross av at jeg ikke er noe glad i å drikke det. Og brødet fra Deiglig så skikkelig godt ut! Jeg har ikke vært innom der enda, men lurer på om jeg ikke skal gå innom en dag…

  Liker

 3. Så fint å ha en brevvenn!!! Da jeg var yngre hadde jeg 30 på det meste, det var brev i postkassa nesten hver dag. Etter hvert ble det færre og færre brev, og nå er alt jeg får i posten regninger, fagforeningsbladet og en og annen bok jeg har glemt å avbestille fra bokklubben……det hørtes meget begredelig ut, nå skal jeg sporenstreks kjøpe meg abonnement på et fint amerikansk blad!

  Liker

 4. Så koselig med fransk brevvenn.. det kunne jeg også ha tenkt meg. Hvor har du fått tak i det, eller er det kanskje noen du kjenner? :)

  Liker

 5. koffeine: Håper du fant noe som fristet blant bakervarene!Ramtog: Neste gang noe går i stykker her, lover jeg at du skal få briljere!Maren: Jahahaha, det står det på skjortene deres! Skikkelig morsomt!Josefine: Det hørtes kjempegodt ut! Bare sånn fordi er alltid en god anledning, synes jeg!Hege: Superkoseligmed post og kjempemorsomt navn, jeg er helt enig. En fortsatt deiglig uke til deg også!Mammadamen: Skulle virkelig bare mangle, morsomt å være med! Hørtes fint ut med barneskolebrevvenn – kanskje du skulle gjenoppta korrespondansen, hihi!Linda Therese: Ta en tur innom, de har masse godt! Kakao lukter jo nesten like godt som det smaker, så det er bra at man kan nyte lukten og slippe unna snerken, om det er det man føler for!Johanne: Enig, de finnes over alt, og kanskje der vi minst venter det!Stéphanie: How kind, thanks a lot!Inger Kristine: Haha, abonnement kan lyse opp i postkassen! Jeg hadde også flere brevvenner som yngre, men jeg prøver å holde fast på litt av post-entusiasmen!Hanne: Jeg ble kjent med Bruno gjennom bloggen, han tok kontakt da han skjønte at jeg studerte i fransk (for det gjorde jeg i fjor). Hyggelig! Jeg pleier også å benytte anledningen til å skrive til kjente i utlandet, for å få fine frimerker og kanskje en og annen lokal spesialitet i retur! Hoho!

  Liker

 6. hi , Synne likkeglad a motta boken din , tusen taakk ; som vil gjore lekser hardere … .sjalu pa er der for det? damer , har Fransk kultur innflytelse fra Europa lenge for meg, og jeg er veldig lite ( jentelowen ) kjenn dette? (" barne skolen" …ha , ha ha ! is 'nt it " born in shulle,?," ("Heraclite":-"le temps est un enfant qui joue … ,la royauté d'un enfant" ) comment se fait il que l'homme soit battu par un enfant? .. l' enfant joueur joue pour rien , pour le jeu lui meme. )….. if i could i would do a blessing on this cake ! vennlig bruno

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.