Teltliv

Hoi, nå går det fort i svingene! Det er lørdag, og jeg har gått med post, slik jeg pleier. Det ble en fuktig affære, ettersom det regnet ganske mye, men det gikk fint likevel. Jeg hadde regnjakke og liker ruskevær, så jeg koste meg med blinkende lyn og dundrende torden. Det er godt å ha en deltidsjobb som gir meg overskudd, selv når jeg jobber fullt noe annet, og som garanterer mosjon og frisk luft. Nylig har jeg riktignok vært mye ute i radio-sammenheng også!

De to siste ukene har Radio Nova bodd i et telt på Fredrikkeplassen på Blindern, altså midt mellom bygningene på Universitetet i Oslo, i forbindelse med festivalen STUDiO. Festivalen er ment å samle studenter ved alle studiestedene i byen, og vi bidro ved å lage radio for studentene blant studentene. Spennende gjester og gode intervjuer, live musikk fra flinke artister, konkurranser, drinkmiksing, rebusløp og mye annen moro har fylt teltet vårt i denne tiden. Jeg ser allerede frem til neste års festival!

I går flyttet vi produksjonen «hjem» til Chateau Neuf, der resten av Det Norske Studentersamfund (DNS) holder til. I kveld skal hele DNS feire seg selv og studiestart, og alle hovedstadens studenter er invitert til å bli med på Den store festen. Vi pleier å være rundt 3000 mennesker ved denne anledningen, og først skal jeg jobbe litt som frivillig, men så skal jeg feire, jeg også. Gleder meg!

Nå skal jeg lage lørdagsgrøt, slik seg hør og bør, og dere skal få se noen bilder fra teltlivet vårt!

Pynt og snacks og fine folk og sol og regn og radio. Skranglesjarm til tusen, hoho. Hurra for festival!

God lørdagskveld til alle!

Reklamer

8 tanker på “Teltliv

  1. Herlig :-) det er nå gøy å være student også!Lørdagsgrøt må til. Fikk lørdagsgrøt "hjemme" hos mor i dag med hele familien samlet. Det var koselig det :-)

    Liker

  2. :) Jeg så etter deg og Maren hver gang jeg gikk forbi radio telte, men har ikke vært så heldig ennå!Skulle egentlig på den store festen, men fadderuka har tatt på og forskjølelse har blitt et faktum.

    Liker

  3. Hege: Ja, det er bare slik det er! Høres godt og hyggelig ut!June: Kanelsnurr er sååå godt! Perfekt telt-proviant!Kathleen: Var nesten så jeg snek den med meg hjem, haha!Maren: <3Nina C.: Enig, det er alltid koselig og liksom forfriskende ved studiestart!Josefine: Så typisk! Om du stikker innom Chateau Neuf en dag, skal du få en stor klem. God bedring!Regnboge: Termosen er kjempefin! Jeg skulle også gjerne hatt en slik, men jeg vet ikke hvem som eier den eller hvor den kommer fra, dessverre!

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.