Gastronomi i gråværet

Aller først: Tusen takk for alle gratulasjoner! Dere er best!

Gårsdagen var grå (med mindre man tar utgangspunkt i alle kaffekoppene jeg drakk – i så fall var den helsvart!). Det var mildt og vått ute, og det er VM-kaos i sentrum, så alle folkene resulterte i store mengder sørpe. Ikke noe problem så lenge man har tette sko og spenst til å hoppe over de verste vanndammene!

Nå er Ben&Jerry’s-isbaren på plass på Karl Johan. Den åpnet på onsdag, til glede for alle tilreisende og alle fastboende og alle som liker is og alle som liker belgiske vafler og ALLE, egentlig.

Det skjer smakfulle ting i Lille Grensen også: Der åpner visstnok landets første tehus i løpet av måneden! Jeg vet ikke hva det innebærer ennå, men jeg håper på en velutstyrt salong som henter inspirasjon fra for eksempel London og Paris. Blir spennende!

Før jeg tok turen hjem, gikk jeg innom Nespresso på Egertorget for å skaffe enda mer kaffe. Alltid en fargerik glede!

 
Iskrem, kaffe og te. Alle gode ting er tre. God helg!
Reklame

9 tanker på “Gastronomi i gråværet

  1. Okei, med én gang det blir bart (og er sol!), skal vi gå på Ben & Jerry's-isbaren med skjørt og småsko og solbriller da? Og tusle på Karl Johan med isbeger og smile til sola?

    Liker

  2. Ingrid: Belgisk vaffel lukter så godt at jeg alltid blir litt gal, og når man kombinerer det med super iskrem, må det nesten bli DIGG!Sigrid Agnethe: Ooh, det visste jeg ikke! Tehus i Tromsø, bokstavrim og alt. Oslo-sentralisering er dessverre altfor utbredt, jeg er helt enig!

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..