Blogg-bursdag!

.

Bildet er lånt, og derfor linket

Som tiden flyr, nå kan vi feire! I dag er det ett år siden det første innlegget dukket opp på denne bloggen. Du kan lese det her. Da som nå hadde vi nettopp kommet hjem fra vår årlige Tyrkia-tur med familien, og flybildet i toppen ble tatt på vei hjem.

La oss ta en tur til meta-land: Siden starten er det blitt publisert 172 innlegg hos Søstrene Suse. Taran var mest aktiv i begynnelsen, og skrev seks innlegg i løpet av den første drøye måneden. Siden har hun trukket seg mer tilbake. Kanskje suser Synne videre på egenhånd etterhvert, men så lenge vi bor sammen, føles det riktig å beholde bloggen slik den er. Vi har det så fint i hverandres selskap!

Det har ikke skjedd mye med utformingen siden oppstarten, av den enkle grunn at ingen av søstrene har kunnskap om html eller css eller noe annet som skal til. Kanskje ser det litt kjedelig ut, og kanskje vil det endre seg på sikt. Vi kan jo ha det som mål for det neste året, for eksempel, å bli finere å se på! Vi håper likevel at folk setter innhold høyere enn utseende, og vi vil fortsette å rapportere fra vår hverdag, som de priviligerte og smilende studinene vi er.

Vi oppfordrer til å ta en titt i arkivet – det ligger mye rart der! Hva husker du best? Om jeg skulle velge meg fem favoritter, tror jeg det ville bli disse: En overraskelse som fortsett gir meg sommerfugler i magen, noen blomster for dager som trenger farge, en Disneyhyllest, litt bildesavn fra Taran og til slutt vårt irriterte innlegg for å minne meg om hvor bra vi egentlig har det. Haha!

Legg gjerne igjen et spor før du klikker deg videre, enten du følger oss fast eller bare snubler innom iblant, enten du kommenterer til vanlig eller ikke har gitt deg kjenne ennå. Det er alltid hyggelig å høre fra dere! Takk for at dere leser!

Ha en fin fredag! Hurra for oss!

Reklame

11 tanker på “Blogg-bursdag!

 1. Et år allerede? Så fort tida går. Hurra for søstrene! PS: det er ganske mange maler man kan velge uten å redigere noe som helst html, men det vet dere kanskje allerede? Ellers har jeg en kjæreste som nok stiller opp med sine html-skills mot et par kopper kaffe :)

  Liker

 2. Hipp Hipp hurra!For Synnebollen som lager verdens beste kaker, og for bloggen!!! Jeg følger med hver dag, så fort det kommer et nytt innlegg er jeg der. Det er så deilig befriende å lese om noen som har et skrått blikk på livet, og som ser ting fra en litt annen vinkel enn alle oss andre innimellom. Flott og inspirerende!! Gratulerer med dagen! Jeg skal ta en skål for Søstrene Suse i kveld!!! Klemmer fra Kristin

  Liker

 3. Gratulerer med 1-årsdagen :) Det er alltid like hyggelig å lese det du/dere skriver. Ser frem til neste innlegg, om det er bilder fra postrunden eller innlegg om musikk etc. Og jeg liker kanskje enda bedre å følge med her siden jeg er så langt unna. Keep up the good work!

  Liker

 4. Tusen takk for alle hyggelige hilsener fra fjern og nær! Kjempekoselig å se flere nye i kommentarfeltet. Vi setter stor pris på dere alle sammen!Koffeine: Ja, jeg har sett litt på de ulike malene, og kanskje blir det bytte etterhvert, men det enkleste ville være å kunne endre småting på den vi allerede bruker… Høhø, kanskje jeg skal låne Ståle litt en dag?Maren: Det var faktisk kake på Nova da jeg kom dit i går, en morsom og velsmakende tilfeldighet!Vilde: Vi er helt klart kjempeheldige!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..