Congratulations and celebrations

Hipp hurra! Gratulerer med dagen, alle sammen!

Siden jeg er utenbys på nasjonaldagen i år, er dette et forhåndsinnstilt innlegg, noe som alltid føles litt magisk, hoho. Om jeg skal gjette, så tipper jeg at jeg kanskje stryker vintagekjolen min i dette øyeblikk, med NRK-sendingen på i stua til vennene våre, og med opptil flere flasker og flagg som ligger klare. Stor stas!

Jeg vil bare ønske alle en flott feiring, uansett hvor heftig eller beskjeden den måtte være, pluss en fin fridag etterpå – perfekt timing! (For mange er nok den inneklemte fredagen også en fridag, og dermed snakker vi langhelg. Hurra for det også!)

Vi er så umåtelig heldige som bor i et såpass trygt og fredelig land, hvor forskjellene er små, farene få og mulighetene mange. Det finnes alltid rom for forbedring, så klart, og det er derfor vi stemmer med både hodet og hjertet ved valg, og derfor vi går i andre typer tog enn 17. mai-tog, og derfor vi hele tida prøver å gjøre verden til et enda bedre sted, men vår del av verden er tross alt veldig bra i utgangspunktet. Det er det all grunn til å være glad og takknemlig for, hele året rundt, og litt ekstra på selveste grunnlovsdagen.

Det går alltid unna i mai! Vi snakkes snart igjen!

– – – – –
In other words: It’s Constitution Day! Hooray! For an English version, please use the translation widget.

Reklame

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..