My April

April / etdrysskanel.com
April / etdrysskanel.com
April / etdrysskanel.com
April / etdrysskanel.com

God mandag, folkens!
Når våren er sen, blir den ekstra etterlengtet. Mars var mer vinter enn vår her i år, og det gjør meg egentlig ingenting, for som innlandsjente er jeg glad i snø og vant til lange vintre. Samtidig ser jeg at det gnager på andre når vårtegnene lar vente på seg, og jeg vet jo at vi vanligvis har kommet litt lenger på dette tidspunktet. Det måtte bli april før det løsnet, for de siste dagene har det skjedd noe, og i helga brukte jeg småsko for første gang i år! På lørdag så vi den første krokusen, og sola har begynt å varme igjen, og energien stiger i takt med temperaturen. For en herlig tid!

April pleier å være en fin måned, og jeg tror ikke dette blir noe unntak. Blant annet har jeg planer om å…

– Nyte synet av grønne blader, om så bare innendørs foreløpig. Jeg tok inn en håndfull kvist forleden og satte dem i vann, og det gikk bare noen timer før de første museørene dukket opp!

– Drikke utepils med venner på de nyåpnede uterserveringene rundt omkring, og ta med kaffen ut på balkongen når det blir varmt nok til det, og få årets første fregner i solveggen.

– Snuse litt på det å dele året opp i fire, nå som de første tre månedene allerede ligger bak oss. Nytt kvartal, nye muligheter og nye mål! Kanskje denne tankegangen kan passe for frilans-Synne?

– Vurdere å se The Super Mario Bros. Movie når den kommer på kino, men jeg synes den virker ganske overfladisk, så jeg venter nok kanskje litt.

– Finne fram et tynnere skjerf, og bytte fra hansker til vanter. Små skritt i riktig retning, dere!

– Arrangere en ny runde med pub-til-pub, vår sjuende så langt. Sist gikk jeg på krykker med nybrukket ankel, haha, så nå ligger forholdene til rette for en litt mindre strevsom affære.

– Besøke Cinemateket, når de endelig åpner igjen i slutten av måneden!

– Overlate plassen i styret i boligaksjelaget til neste person. Jeg har vært styremedlem i to og et halvt år, og jeg har lært en masse, og nå blir det litt godt å gi stafettpinnen videre.

– Være kattepasser noen dager! For en glæde!

– Markere St. George’s Day (Englands uoffisielle nasjonaldag, den 23. april) ved å skaffe engelsk ale og ta en digital skål med vennegjengen vår der borte.

– Spille Superliminal, som jeg lenge har vært nysgjerrig på, for det ser innovativt og utfordrende ut!

– Kanskje stikke innom festivalen NovaFest for nostalgiens skyld, hihi.

– Begynne på et nytt Agatha Christie-mysterium fra bokhylla; en tradisjon på denne tida av året.

– Lytte til Påskelabyrinten. Her i huset er onsdag den første fridagen, så de første to episodene må vi høre i etterkant, men det gjør ikke noe.

– Ha påskeferie i seks dager i strekk. For en luksus! Vi skal nyte bypåsken – hjemme blir det kryssord, kortspill, film, kakao og marsipan, og det er så herlig å ha hovedstaden for seg selv når alle andre er bortreist, hoho! Kanskje blir det en cocktail på Sommerro, kanskje blir det brettspill på House of Nerds, kanskje blir det svartmetall-utstilling på Nasjonalbiblioteket, kanskje blir det is i sola nede ved sjøen? Ingen trengsel, ingen tidsplan, ikkeno’ stress, bare hygge.

Jeg er klar for både det ene og det andre!

Har dere noen fine planer for påsken, eller for resten av måneden?

– – – – –
In other words: My plans and wishes for April! For an English version, please use the translation widget!

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..