My February

February / etdrysskanel.com
February / etdrysskanel.com
February / etdrysskanel.com
February / etdrysskanel.com

Årets andre måned er i gang allerede! Jeg håper dere også har hatt en fin januar, med god balanse, for det kjenner jeg at jeg setter ekstra pris på i vinterhalvåret. Jeg vil ha noen kvelder hvor det skjer ting, og andre kvelder der jeg bare kan sitte hjemme og høre på musikk, spille noe, lese eller se tre episoder på rad. La oss gå for en kjekk fordeling i februar også!

Blant annet har jeg planer om å…

– La mørketidsstjernene henge litt lenger, til det begynner å lysne så smått når vi spiser frokost. (Man merker riktignok at dagen er blitt lengre siden årsskiftet, for når går ikke sola ned før halv fem!)

– Bruke varme klær, spise grytemat, velge bord ved peisen, nyte den friske lufta og omfavne andre lignende vintergleder.

– Gå på kino for å se The Banshees of Inisherin. Vanligvis er jeg ikke så glad i mellommenneskelig drama, men jeg er veeldig glad i begge disse to irske skuespillerne, så denne vil jeg få med meg. Kanskje blir det også sci-fi fra 1956 til uka!

– Drikke varm sjokolade på Bristol. Byens beste!

– Bruke ankelskinne på glattisen og ved anstrengelser, men ellers bare la den ligge i gangen når jeg tusler rundt hjemme. Jeg trenger den ikke lenger til hverdags, for bruddet er i ferd med å bli helt bra igjen! Nå skal jeg bare trene meg opp, slik at jeg ikke lenger kjenner noe når jeg for eksempel bærer tungt, danser, hopper og går i trapp, for i disse dager er det først og fremst sånt som merkes. Jeg sover også bedre for tida; siden siste halvdel av januar har jeg flere ganger ukentlig kunnet sove hele natta, uten å våkne, og det gjør såååå godt.

– Markere Galentine’s Day med venninner – fysisk, etter to digitale utgaver i 2021 og 2022! I år var det ikke så lett å finne en dato som passet for mange, så jeg tror vi blir en relativt liten gjeng, men hyggelig blir det uansett! (Slik så den første utgaven ut, i 2020. Da var vi lykkelig uvitende om at det var den siste slike samlingen på lenge!)

– Stikke på konsert på studentfestival, ettersom jeg kjenner et band som står på på plakaten. Forventer billig øl og masse skranglesjarm, hoho.

– Spise flest mulig fastelavnsboller.

– Fortsette å se Dollface på Disney+, som jeg nettopp har begynt på, og som jeg ikke er heeelt sikker på ennå. Jeg legger godviljen til og ser noen flere episoder.

– Vurdere å delta på quiz. Ja, faktisk, selv om jeg egentlig ikke liker det. Det har nemlig kommet meg for øre at det finnes quiz for sånne som meg, nemlig «jeg aner ikke (og bryr meg heller ikke om) hva som er den lengste elva eller det høyeste fjellet noe sted, men jeg husker alskens unyttige ting fra bøker og filmer og sånt som faktisk interesserer meg»-typen. På Brød og sirkus arrangerer de Tolkien-quiz, Harry Potter-quiz og Disney-quiz! Her er det reelle muligheter for at jeg sitter med noen svar, muaha.

– Ha min siste måned i tebutikken! Hvis noen har lyst til å komme innom for å hilse på og kjøpe litt god te av meg, så må de kjenne sin besøkelsestid nå. Jeg står bak disken i Bogstadveien 31 fra klokka ti til tre på dager med følgende nummer: 6, 9, 11, 14, 15, 16, 18, 20, 21 og 27!

– Spille brettspill med venner. Foreløpig har jeg to slike avtaler i kalenderen, med to forskjellige spill, og jeg håper egentlig å kunne utvide med et tredje. Det å sitte inne og spille noe sammen på hustrige kvelder, det er virkelig helt optimalt.

– Håpe på fint vintervær. Jeg ser at det er spådd minsgrader og mer snø etterhvert, hurra!

– Gå på konsert med ingen ringere enn Weird Al, haha! Han kommer til Norge, og det skjer visst ikke så ofte. Jeg har aldri hørt aktivt på denne fyren, men jeg har alltid hatt stor respekt for ham, for han har gått sin egen vei i en nådeløs bransje. Han har bestandig ligget og vaket i periferien med de treffsikre parodiene sine, og han er dyktig både som komiker og musiker, og dessuten dukker han opp i små roller i flere serier jeg er glad i, som Galavant og Crazy Ex-Girlfriend. Jeg føler meg ganske sikker på at konserten blir en underholdende affære!

– Lese videre i den andre Torsdagsmordklubben-boka, nå på engelsk. Jeg trives enda bedre med originalspråket, som forventet, og ler masse.

– Drikke mikrobrygg med et vennepar som bor utenbys, men som kommer til Tigerstaden til helga.

Jeg sier meg fornøyd med planene, og tror årets korteste måned kan bli en riktig god en! Har du noe fint fore i februar?

– – – – –
In other words: My plans and wishes for February! For an English version, please use the translation widget.

Reklame

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..