My February

Semla / etdrysskanel.com
Snow / etdrysskanel.com
Beers and books / etdrysskanel.com
Oslo Vinfestival

Så kom februar, med mer lys og flere lettelser! Så herlig!
Her følger noen av mine planer og ønsker for denne måneden.

Blant annet har jeg tenkt å…

– Glede meg over at mange av restriksjonene ble opphevet i går kveld! Det føles uvant at det går den veien samtidig som smittetallene er så høye, men nå er det jo ikke lenger snakk om å stanse smitten, men å leve med den. Kanskje det å få korona etterhvert blir som å få influensa eller vårforkjølelse? Noe irriterende, men helt normalt? Det blir spennende å følge utviklingen, i hvert fall, og det er oppløftende at Norge (og mange andre land) beveger seg i denne retningen. Nå blir det enklere å bruke byen, og lettere å omgås og samles, og det er så viktig. Vi må fortsette med munnbind på jobb, noe jeg hadde håpet å slippe, men det kan ikke vare evig, det heller – og jeg er spesielt glad på vegne av alle som jobber i kulturbransjen og serveringsbransjen!

– Nyte snøen, som endelig har kommet tilbake! Håper vi har flere fine vintermåneder foran oss.

– Feire tre år som forlovet!

– Markere Galentine’s Day, 13. februar, og gjøre stas på venninnene mine. Jeg tror det må bli en digital versjon i år også, for det er ikke plass til noe særlig mer enn fem personer i stua her hvis vi skal overholde meteren, som tross alt fortsatt gjelder. Hmmmm. Kanskje vi heller skulle treffes utendørs, hvis været tillater det? Da blir ikke glamourfaktoren like høy, haha. Vi får se.

– Spille videre med Jonasflotte, for vi har begynt på Echoes of the Eye, en utvidelse av Outer Wilds.

– Spise fastelavnsboller i fleng! I år skal jeg faktisk teste en del ulike varianter på oppdrag fra Palais des Thés, for å kunne sette te til dem, sammen med en kollega. Ååååååååå neeeeeeeiiiiiii, hvorfor meg?

– Se den siste sesongen av After Life på Netflix, som nylig har dukket opp, og den siste episoden av And Just Like That, som kommer på torsdag.

– Stå bak disken i Bogstadveien på dager med følgende nummer: 7, 11, 12, 16, 17, 18, 23, 24, 26 og 28! Kan jeg friste med litt god te, kanskje?

– La meg begeistre av det fine vinterlyset, som det gradvis blir stadig mer av!

– Fortsette å lese Harry Potter-bøkene, som jeg fant fram igjen i jula. Storkoser meg med nostalgien, og med alle detaljene jeg har glemt siden sist.

– Stikke ut og spise på Valentinsdagen, selv om det er en klisjé, haha. Det har tross alt ikke blitt så mye sånt de siste månedene (eller årene, hahahuff), så nå er det fritt fram uansett anledning, føler jeg!

– Vurdere å gå på kino for å se Murder on the Nile, men da burde jeg kanskje se Murder on the Orient Express på Disney+ først? Jeg så den ikke da den kom, fordi jeg egentlig ikke vil ha noen annen Poirot enn David Suchet, hehe, men Kenneth Branagh er jo en svært dyktig fyr – og hvis det faktisk er slik at de nå skal lage en hel serie med filmer, er det kanskje dumt å ikke gi dem en sjanse? Jeg har uansett lest begge bøkene, så det er ikke som om jeg lurer på løsningen, og er det da verdt å bruke tid på? Det er ikke lett å ha slike i-landsproblemer, dere…

– Bestille meg en time hos frisøren.

– Eksperimentere med beluga-linser, som var en ny variant for meg, og som jeg måtte lete litt for å finne. De finnes på Røtter, og de er skikkelig gode.

– Vente med alt utenfor husets fire vegger til i neste uke, siden jeg sitter i isolasjon for øyeblikket, ettersom jeg testet positivt på mandag! Du store, plutselig var det min tur. Jeg er jo utsatt på jobb i butikken, og nå har snart alle jeg kjenner vært gjennom dette allerede, så det var vel bare et spørsmål om tid. Jeg får det overstått, i hvert fall! Foreløpig føles det som en vanlig forkjølelse, så jeg tar det med ro, og dette skal nok gå helt fint.

Nå skal jeg se en Disney-film og spise sjokolade midt på lyse dagen, for alle vet at det hjelper når man er tung i hodet, hoho.

Håper dere får en fin februar, alle sammen!

– – – – –
In other words: My plans and wishes for February! For an English version, please use the translation widget.

Reklame

2 tanker på “My February

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..