Olive Oyl

I dag vil jeg bare dele den beste olivenoljen vi noensinne har hatt her hjemme! Jeg er blitt helt hekta, jeg bruker den til alt, jeg heller litt over pasta, supper, gryter og salater rett før servering, for jeg synes den løfter enhver rett. Jeg er absolutt ingen oljekjenner, men dette er ganske enkelt en liten godbit som setter gullkant på tilværelsen for tida, og som jeg vil tipse videre om.

Olive Oyl / etdrysskanel.comJeg fikk den i julepresang, men jeg ser at man får kjøpt den på nett her, for eksempel! Jeg kommer til å trenge påfyll ganske snart, hoho. Dessuten så jeg den gjennom vinduet hos Felloni & Piersante da jeg gikk forbi i forrige uke, så jeg kommer nok til å stikke innom der når vi går tom.

Forresten så er Olive Oyl navnet på Olivia, kjæresten til Skipper’n, på originalspråket! Jeg har alltid fått høre at jeg ligner på henne, hihi, så la meg legge ved et gammelt, kornete Instagram-bilde fra sommeren 2012, da jeg trengte et antrekk til en kostymefest på kort varsel. Jeg tok på meg klær jeg allerede hadde, kjøpte en pose spinat og malte på meg litt mer tegneserieaktige øyenbryn, og mer skal det ikke til!

Olive Oyl / etdrysskanel.comSpis grønnsakene deres, folkens – helst med litt skikkelig god olje på!

– – – – –
In other words: This is my favourite olive oil these days! I got it for Christmas, and now I put it on everything. Also, I’ve always been told that I look like Olive Oyl, Popeye’s girlfriend. Allow me to share this throwback from a fancy dress party in 2012, when I needed a costume on short notice. It’s an old and very blurry Instagram photo, but as you can see, all I need is a bag of spinach and a pair of cartoony eyebrows, haha! Eat your greens, kids – preferably with some great oil drizzled on top!

Reklame

Én tanke på “Olive Oyl

  1. Tilbaketråkk: Good stuff | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..