Onsdagslista

Fem stykk dagens og fire stykk siste til bord tolv, vær så god.

-Dagens antrekk?
Jeg har på meg rutete strømper i grått og svart, hvit vintagekjole (den ermeløse typen, som min mor kaller et «ærmførkle», haha!) og svart cardigan.

-Siste store kjøp?
Herlighet, på søndag kjøpte vi vår første stasjonære PC! Et nytt familiemedlem! Hun ankommer om et par uker, og vi kommer til å kalle henne Bertha, etter maskinen i den gamle barne-TV-serien! Er det noen som husker den? Ta en titt her for å friske opp hukommelsen!

-Dagens serier?
Jeg så en episode av Life in Pieces til lunsj. Har sett noen få episoder hittil, og ikke helt fått tak på figurene ennå. Jeg synes kanskje at det er litt for oppkonstruert og …amerikansk, men jeg liker kjemien mellom skuespillerne veldig godt. Tipper også det blir en episode av On Becoming a God in Central Florida i kveld. Vi så den første episoden litt sånn på måfå, mest fordi tittelen var så merkelig og Kirsten Dunst er flink, og så viste det seg å være en ganske ubehagelig, uforutsigbar og intens serie. Jeg lurer på hvordan det går, men tviler på at det går bra, liksom.

-Siste melding du sendte?
«Har ikke vært på Pust før, så det blir spennende. Da møtes vi der klokka ti på mandag!» Skal ta en kaffe med ei venninne før jobb, det blir bra.

-Dagens latter:
Jeg lo så jeg gråt da jeg leste denne Twitter-tråden om ganger da andre lo så de gråt, haha! (Via Joy the Baker)

-Siste bilde du tok?
Dette, på den nye M&E-butikken i Grensen!

Jeg er så glad for at det endelig har åpnet en skikkelig bruktbutikk i den delen av byen, og det virker som at de har overtatt lokalene til en bank eller noe sånt, for seeee på de dørene mellom to av rommene!

-Dagens middag?
Det blir nok en slags bastardsuppe med diverse grønnsaksrester fra kjøleskapet. Glamorøse greier… Med parmesan på toppen og hjemmebakt brød ved siden av, riktignok, noe som trekker litt opp.

-Siste låt du sang på?
You’re Never Gonna Get This Song Out of Your Head, haha. En tullete klassiker fra nittitallet! Kjenner du ikke til den? Vær så god skråstrek beklager.

-Dagens planer?
Arbeidsdagen (teksting på hjemmekontoret) er over, og det blir en blanding av kjedelige og koselige greier i kveld. Jeg skal vaske klær og handle mat, men jeg skal også ut og ta en øl, så jeg er fornøyd med balansen.

Nå setter jeg kursen mot butikken, før dagslyset forsvinner helt, og så ønsker jeg dere ei fortsatt fin uke!

– – – – –
In other words: Just a little status report! For an English version, please use the translation widget.

Reklame

Én tanke på “Onsdagslista

  1. Tilbaketråkk: Nye tiltak og nysnø | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..