Pink cloud

Jeg vet ikke med dere, men jeg syntes det var liiiitt tungt å returnere til permitteringen, hjemmekontoret og nyhetsbildet etter ferien, haha.

Heldigvis er ikke naturen klar over at det er krisetid og unntakstilstand, naturen bare går sin gang, og her i hovedstaden er våren på sitt kanskje aller fineste akkurat nå. Man må bare se og snuse og smile, og senke skuldrene som best man kan.

Her kommer derfor ei rosa sky og et ønske om ei fin helg!

Pink cloud / etdrysskanel.com

– – – – –
In other words: I don’t know about you guys, but I found it slightly tough to return to reality after the holidays, since reality right now is a state of emergency. Luckily, nature does not know that we’re in crisis, nature just does its thing, and here in Oslo spring is at its most beautiful right now. I just want to share this pink cloud with you and wish you a good weekend!

Reklame

4 tanker på “Pink cloud

 1. Å, det er så koselig å se trærne på Carl Berner blomstre nå 😍 Magnoliatrærne er rett rundt hjørnet, og selv om botanisk hage er stengt står det 2-3 Magnoliatrær rett nedenfor CB (utenfor Jokeren) :)

  Liker

  • Jaaa! 💜 Kjøkkenet vårt vender ut mot krysset og Trondheimsveien, så jeg ser både kirsebærtrærne og magnoliatrærne fra kjøkkenvinduet, og det er en stor bonus når de blomstrer! Det er ikke godt å vite når botanisk hage åpner igjen, men det er veldig kjekt å ha tilgang på magnolia likevel, hoho!

   Liker

 2. Åååå, så fint å se ;) Vi har nemlig ikke sånne «rosa skyer» her nord og det er jeg litt misunnelig på dere for ♥ Den ene gange i året jeg virkelig vurderer å flytte sørover er når det dukker opp blomstrende rosa trær i bloggene ;) Men hvis jeg bare holder ut til midnattsola nærmer seg så får vi flust av rosa himmel. Så midnattsola er som vårt kirsebærtre ;)

  Liker

  • Det er jo en fin måte å tenke på – midnattsola er tross alt helt unik! Jeg har også vokst opp på et sted der det ikke fantes slike trær, det var akkurat for kaldt for dem, så jeg setter nok litt ekstra stor pris på de rosa skyene hvert år, hihi.

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..