A beer and a book each

Jeg har nevnt det før, men jeg vil bare gjenta at det å lese sammen er noe av det fineste jeg vet.

Det krever ikke stort, det fungerer alltid, uansett ukedag, tidspunkt og energinivå. Det er kjekt å ha noen slike aktiviteter å ty til på kvelder når det er mørkt ute og man egentlig er litt sliten, men har lyst til å finne på noe likevel!

Beers and books / etdrysskanel.comIblant går vi ut med hver vår bok under armen og tar en kopp eller et glass, på en kafé eller en bar, og sitter og leser en stund. Denne gangen falt valget på Oslo Mekaniske Verksted, et sjarmerende sted på Grønland. Der er det varmt og koselig, og veggene er fulle av plansjer og bokhyller, så der kan man til og med låne ei bok, om man ikke har sin egen.

Beers and books / etdrysskanel.com
Beers and books / etdrysskanel.com
Beers and books / etdrysskanel.com

Et par øl og et par kapitler i godt selskap. Hverdagslykke.

– – – – –
In other words: I know I’ve mentioned this before, but reading together is one of my favourite things. It works no matter the day or time, and your energy level doesn’t have to be sky high, so it’s a good activity for those dark evenings where you’re kind of tired, but you want to go out. Bringing a book each and having a cup or a glass of something, and then just enjoying each other’s company in silence, is a real treat.

Reklame

6 tanker på “A beer and a book each

 1. Me gjer det ofte her heime, men kjekt å gjere ta meg seg boka ut også innimellom. Å lese saman er ein akkurat passe aktivitet, er så einig i at det er ordentleg kvardagslykke :) Akkurat no held med på å leggje eit puslespel saman, og det er også ein slik koseleg aktivitet. God helg, fine deg!

  Liker

  • Å, så hyggelig at dere legger puslespill sammen! Vi har også lagt et par store puslespill sammen i løpet av det siste halvåret, og det var en ny aktivitet for oss, men endelig har vi bordflate å avse til sånt, hoho! Jeg er helt enig i at det er veldig kjekt. Håper du har hatt ei fin helg!

   Liker

 2. ja måten å lese initiativet er absolutt unikt og rikt øyeblikk . Personlig den siste opplevelsen å lese (en god diktene bok til («gunvor Hofmo»), satt bak med en hule gammel tre eik til «skogen av» vincennes «og mirakel det gjorde meg litt bra for min Ryggen Jeg lider, jeg var spesielt glad for å se den gamle lampen i baren du var med lampeskjerm fordi jeg har det samme på nattbordet (art nouveau), det er montert på en lampe (1930 fra bestemoren min ) og ble syet på det samme singelplissert silke, på 1960-tallet av en tante.

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..