Sunday

München / etdrysskanel.com

Søndagssysler: Rusletur, puslespill, dataspill, sortering av bilder og vask av klær. Jeg tillater meg å ta det heeelt med ro. Vi tilbragte fem eventyrlige dager på reise i Tyskland, og rakk å komme hjem akkurat tidsnok til å bli med på høstens dugnad i bygården, så for øyeblikket er jeg ganske sliten både i hodet og i kroppen. På den gode måten, hihi.

Alle plantene har overlevd, kanskje takket være at min mor har vært innom en tur og gitt dem vann, og tomatstilken i vinduskarmen har vokst seg synlig høyere. Selve vinduene mååå pusses snart, jeg har utsatt det altfor lenge. Det får bli til uka, når jeg uansett skal jobbe meg gjennom alle de uleste epostene, og sikkert kommer til å få behov for et avbrekk. Jeg må også være flink til å tekste resten av denne måneden, for som frilanser er det jo slik at når man ikke arbeider, får man ikke betalt. Ingen lønnet ferie her, nei! (Det er alltid verdt det, da. Alltid.)

Jeg skal begynne på en ny roman, og har bestemt meg for å velge en sånn som jeg har fått i gave, men som jeg egentlig ikke har så lyst til å lese. Slik bøker hoper seg litt opp etterhvert, de står jo der i hylla, og jeg må tross alt åpne dem for å finne ut om jeg faktisk liker dem eller ikke. Skjerpings, Synne.

Jeg er skikkelig støl i ryggen etter å ha raket løv i fire timer i går, men jeg fikk akkurat to biter sjokolade servert på en liten asjett av han fyren jeg liker aller best. Så heldig! I kveld skal vi spise vegetarburgere og drikke vin, og så kommer han sikkert til å sette på en podcast og stryke jobbskjorter mens jeg leser i lenestolen, og når vi legger oss, er vi klare for å ta fatt på hverdagen igjen etter ei uke med ferie. Det krever alltid litt omstilling. Sånt har man søndager til.

– – – –
In other words: We’re back in Norway, resetting after our trip to Germany! All the plants have survived, thankfully. Speaking of thankful – my favourite fellow just handed me a little plate with two pieces of chocolate on it. Lucky me! We’re taking it slow today, listeing to podcasts while ironing shirts for work (him) and making to do-lists (me) for the upcoming week. As a freelancer I have to be really productive for the rest of this month, to make up for lost time and money, but it’s always worth it to go on an adventure! This evening we’re just going to watch something, have veggie burgers and wine and work on our huge jigsaw puzzle. I’m going to start reading a new book, too. Hopefully, by the time we go to bed, we’ll feel ready for a new work week. That’s what Sundays are for, after all.

Reklame

2 tanker på “Sunday

  1. ja, helgen er noen ganger veldig hyggelig og forskjellig fra hverandre i små rike øyeblikk av tid som er blomstre opp igjen og godt organisert i løpet av den kaldeste sesongen. Jeg var på nytt med å lese på 3 bøker i tre forskjellige land, perioder og språk på en same gang å lytte til klassisk musikk; som vil passere godt med forskjellige stemninger. Er veldig enig at retur til hjeme, etter fine turer, har det noe magisk som har en tendens til å fortsette . Jeg hadde et smil inni, da du sa at du stryker skjorter til mannen din (og tenkte: vel, for en skandinavisk ! Bravo ! , min kone har stoppet med å gjøre det for lenge siden . og jeg stryker meg selv). men riktig God helg til dere begge . for min del går jeg sør, se appelsiner vokse, under en kalde regnet :)

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..