My March

March / etdrysskanel.com
March / etdrysskanel.com
March / etdrysskanel.com

Hei i speilet! Jeg er litt sent ute med dette innlegget, for mars kom rett og slett brått på meg i år!

Denne måneden har jeg planer om å…

– Komme meg til frisøren. Når håret mitt blir langt nok til at jeg kan sette det opp, går jeg lei etter ganske kort tid. Vil kunne vaske det, la det lufttørke og føle meg vel uten å måtte gjøre noe som helst… Latskapen lenge leve!

– Nyte at sola så smått begynner å varme.

– Markere Earth Hour (24. mars). Det gjør jeg hvert år, men denne gangen blir det ekstra spesielt, fordi jeg skal jobbe på Champagneria den kvelden! Lurer på hvordan folk kommer til å reagere når vi slår av alt lyset midt i tapas-middagen deres, haha!

– Henge på Finn.no og holde litt utkikk etter potensielle nye leiligheter, samt snakke med banken om boliglån. Herlighet, hva er det som skjer med meg?

– Feire St. Patrick’s Day. Alt jeg ber om er grønn øl i godt selskap. Jeg stiller med konditorfarge!

– Se The Shape of Water på kino, pluss Black Panther.

– Prøve å få tak i en ny Mummikopp, den med trollmannen på! Jeg vil egentlig ikke pådra meg flere ting før vi flytter, men jeg tror ikke jeg klarer å motstå denne koppen, for den er definitivt blant de kuleste hittil!

– Feire en 30-årsdag med temafest, hvor temaet er frukt! Det blir en morsom utfordring.

– Spille brettspill. Har gjort det de to siste helgene, og det er jo så gøy! Alle våre spill er riktignok stuet bort i flytteesker for øyeblikket, men heldigvis er vennene våre villige til å forbarme seg over oss inntil videre! Forrige helg ble det Cluedo, og denne helga ble det Betrayal at House on the Hill. Gøy!

– Ta 17-trikken igjen. Det har vært arbeid på sporene i en evighet, men de gjenåpner snart, og jeg har faktisk savnet den?

– Legge hyggelige planer for påsken, og finne ut hvor jeg skal lete etter egget mitt i år.

– Begynne å se på Star Trek. Har bare to, tre andre serier jeg skal gjøre meg ferdig med først, og så er jeg klar for å tilbringe våren i verdensrommet! Oi, og så kommer det en ny sesong av A Series of Unfortunate Events, hoho! Pluss at vi ser den nye Twin Peaks nå. Nei, det blir nok flere serier om gangen uansett.

– Sette pris på hvert eneste nye minutt med dagslys. Nå er det ikke lenger bekmørkt når jeg står opp klokka sju!

Jeg tror dette kan bli en fin måned, i hvert fall så lenge vi styrer unna klaging på været! Hva er dine planer for mars?

– – – – –
In other words: Hello from the mirror! These are my plans for March, and this post is a little late quite simply because I almost missed the start of this month, since February is so short. Will I ever learn? We’ll see, but hopefully I will…
– Go to the hairdresser. When my hair becomes long enough to do something with, I tire of it very quickly. I want to just be able to wash it and air dry it and feel good about it without having to do anything at all. So lazy! – Enjoy the slightly warmer sun. – Participate in Earth Hour, as I always do, but this year I’m going to be at work in the wine bar! I wonder what people will say when we turn off all the lights in the middle of their tapas dinner. – Hang out at property websites and be on the lookout for possible new flats, and talk to the bank with my boyfriend about a loan. My goodness, who am I? – Celebrate St. Patrick’s Day. Green beer, please! – Go watch The Shape of Water and Black Panther at the cinema. – Try and get my hands on a new Moomin mug, even though I don’t really want more stuff before we move. This one is just too cool, with the magician on it! – Celebrate a 30th birthday, and the party has a fruit theme! A cool challenge! – Play board games. I’ve done that these past two weekends, and I want to keep it up, because it’s so much fun! All our games are packed away in moving boxes at the moment, but luckily our friends come through. – Make nice plans for Easter, and find out where I’ll be searching for my egg this year. – Start watching Star Trek. I just have two of three other series to finish up first, and then I’m ready for s spring in space! Oh, and there is a new season of A Series of Unfortunate Events coming, and my boyfriend and I are also watching the new Twin Peaks now. Never mind, I never watch just one thing at a time anymore. – Appreciate every single minute of added daylight. These days it’s no longer pitch black when I get up at seven!
I think this is going to be a good month! What are your plans?

Reklame

4 tanker på “My March

    • Beklager det, men samtidig blir det litt sånn #sorrynotsorry, hihi, for det er jo akkurat det som er greia: Klaging på været har ingen annen effekt enn dårlig humør og stemning, og våren kommer jo alltid til slutt <3

      Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..