The Nemi napkin

Hei, dere! I dag vil jeg bare dele noe fint som skjedde meg forleden. En lørdag i februar hadde vi en bordbestilling på Champagneria under navnet Lise Myhre. Oi, tenkte jeg, det er jo det samme som skaperen av Nemi heter? Kan det være henne?

Det var det! Hun og mannen kom og slo seg ned, og da jeg var innom bordet deres med bobler, kunne jeg ikke dy meg: Jeg måtte si at jeg visste hvem hun var, og at jeg er kjempeglad i Nemi, og har vært det i mer enn femten år! Det virket som at hun satte pris på det, og jeg håpet bare at jeg ikke gjorde henne forlegen eller ille til mote…

Etter at de var ferdige med å spise, på veien ut, stakk Lise til meg en serviett. Det viste seg at hun hadde snakket med en av servitørene og spurt om navnet mitt og en penn, og så tegnet denne til meg!

Nemi / etdrysskanel.com

Jeg ble så glad og overrasket! Begynte å gråte, så klart, haha!

Lise fikk to store klemmer og mange takk før hun gikk. Jeg synes dette var utrolig snilt av henne. Nemi har betydd mye for meg opp gjennom årene, og denne servietten er nå rammet inn og klar til å henges på veggen i vår neste leilighet!

Livet, dere!

– – – – –
In other words: Lise Myhre, the creator of my favourite Norwegian comic strip, Nemi, came to my workplace to eat the other day! I told her that I’ve read and loved her work for more than fifteen years, and before she left she gave me this napkin, which says «thanks for following us»! It was such a lovely surprise, and made me so happy I cried (no surprise there, haha), and I’ve framed it to put it up on the wall in our next flat. Life, you guys!

Reklame

14 tanker på “The Nemi napkin

  1. Tilbaketråkk: Shelfie | Et dryss kanel

  2. Tilbaketråkk: 2018 in retrospect | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..