My new two-wheeled love

Jeg har fått ny sykkel, dere! Den var en bursdagsgave fra Jonasflotte og foreldrene hans. Det er den peneste tohjulingen jeg har sett.

Aller først: La meg friske opp hukommelsen deres. Jeg har syklet rundt på denne doningen i det siste – den passer meg ikke særlig godt, hoho. Min nye sykkel, derimot, er ikke bare stor nok til meg, den har alt jeg har drømt om og mer til!

Av søsknene mine fikk jeg tilbehør, forresten: Sånne herlige refleksknotter som sitter på eikene og lager fin klikkelyd…

My bicycle / etdrysskanel.com…og så fikk jeg blomster som jeg kunne feste på kurven. Ja, for denne sykkelen har kurv, så klart!

My bicycle / etdrysskanel.comDessuten har den bagasjebrett, som seg hør og bør, og en nyyyydelig, matt, mintgrønn pastellfarge!

My bicycle / etdrysskanel.comVidere har den har lyse håndtak med fine detaljer…

My bicycle / etdrysskanel.com…i samme kremhvite nyanse som setet og hjulene. (Her ser man at den er litt regnvåt, for jeg har ikke funnet noe tørt sted å oppbevare den ennå, men det kommer. Dessuten klarte jeg ikke å vente med å vise den til dere til den hadde tørket, hoho!)

My bicycle / etdrysskanel.comNår man slår sammen alt dette, får man denne skjønnheten!

My bicycle / etdrysskanel.comEr den ikke pen? Jeg får ikke nok av den!

My bicycle / etdrysskanel.comNå kan ingenting stoppe meg! Jeg føler meg fin når jeg sykler på den, som om den er en forlengelse av meg, liksom?

Tenk at det går an å være så heldig. Sykkeldrømmen min har gått i oppfyllelse, rett og slett.

Jeg ser fram til mange fine stunder på to hjul, denne sommeren og i årene som kommer. Jeg skal ta godt vare på min nye sykkelvenn, og håper at vi kan være lykkelig sammen i lang tid!

– – – – –
In other words: This is my new bicycle! It was a birthday present from my boyfriend and his parents. It’s quite different from this thing that I’ve been using lately. In fact it is the prettiest bike I’ve ever seen! Goodness, I feel so fortunate. My bicycle dreams have come true. I’m completely in love with my new two-wheeled friend, and I hope we have many happy years ahead of us!

17 tanker på “My new two-wheeled love

  1. ja veldig veldig Elegant Velocipede ! hjul harmoni med hvit krem og håndtak er en veldig fin effekt. dekorasjoner og perler hjul eiker: den vakre bra. her er du en stjerne. sterk fokus på rytme syklet veien … vel det er bare fargen grønn som er din favoritt (og ikke min noe) som hindrer meg fra deg blir sjalu. beau cadeau !

    Liker

  2. Tilbaketråkk: Seven things that have made me smile lately | Et dryss kanel

  3. Tilbaketråkk: Patchwork: June | Et dryss kanel

  4. Tilbaketråkk: How I roll – literally | Et dryss kanel

  5. Tilbaketråkk: 2017 in retrospect | Et dryss kanel

  6. Tilbaketråkk: My June | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..