Synne (30) is all smiles

Birthday / etdrysskanel.com

Herlighet, i dag fyller jeg 30! Tenk at jeg har ramlet rundt på kloden i tre tiår, det er ganske heftig. Anledningen markeres med dagsfest, og jeg har gledet meg i månedsvis, for det kommer rundt femti fine folk fra ulike miljøer, ulike perioder i livet mitt og ulike deler av landet. Tenk at de tar turen for å feire meg, det er nesten ikke til å tro! Jeg er iført retro-prikkekjole og et veldig stort smil, og jeg har planer om å drikke sprudlevin absolutt hele dagen. Hurra for meg!

– – – – –
In other words: I turn thirty today! There’s a party happening! Hooray and huzzah!

Reklame

15 tanker på “Synne (30) is all smiles

  1. ser ut at du er veldig veldig» belle et heureuse » så: ha en lykkelig bursdag Synne ! til dine unike 30 år i dag :)

    Liker

  2. Tusen takk, alle sammen! Jeg fikk en aldeles strålende dag – en super feiring med masse fine folk. Det ble en fenomenal start på det nye tiåret, og nå har jeg hatt en veldig fin første uke som 30-åring! Dere er så snille, takk for alle gode ord! <3

    Liker

  3. Tilbaketråkk: A little trip, a cute cat and a party – and how to eat burgers like a lady | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..