Happy Women’s Day!

Gratulerer med dagen, alle jenter og damer og frøkner og fruer!

Nå er katteørene på (i tillegg til leppestiften, så klart), i solidaritet med amerikanerne, som har fått en kvinnefiendtlig klovn å hanskes med. Grab back!

Women's DayJeg skal på vinsmaking i dag, og etterpå skal jeg en tur innom Youngstorget for å vise min støtte, og til slutt skal jeg drikke øl med et knippe flotte kvinns. Gleder meg!

(Forresten så har jeg skrevet litt om feminisme tidligere, i forbindelse med denne dagen, blant annet her og her.)

Hurra for oss!

– – – – –
In other words: Happy International Women’s Day! I’m wearing my cat ears (plus red lipstick, of course), in solidarity with the Americans, who suddenly have a sexist clown to deal with. Let’s grab back! Today I’m going to a wine tasting, and then to a demo, and then I’m meeting a group of great girls to have a few beers. I’m excited! Yay us!

Reklame

5 tanker på “Happy Women’s Day!

 1. god dag for «kvinners rettigheter» Synne til deg!
  å si det igjen og igjen, det er i vår gamle kontinent ble født i Frankrike den første Pioniere av feminisme madame: «marie, Olympe gouges » på 6 mai 1748 uekte datter av en edel ( «av Pompignan «). kvinner i litteratur og forfatter som forbyr hele sitt liv til kvinners rettigheter.
  som du gi meg ideen her er annen støtte til Amerika ‘s dagen for kvinners rettigheter: «rebecca Gratz» (1781) tiltrukket av sitt engasjement på en ny identitet for amerikanske kvinner (hun er den virkelige rebecca av «Ivanhoe» til «Walter Scott» forfatteren. i dag har jeg også komplimentert min kone (for hennes frisør). og så ut litt på en fremtidig dokumentarfilm av datter av min fetter; tittel ( «Women», av Marie Delacourt).
  det er sikkert at jeg har vært litt mer oppmerksomme; siden jeg har lest mye av dine romaner i norsk. Dette fly meg til å gå i riktig retning !
  det er ikke så vanskelig; da skal jeg lese snart ukeslutt «rull Dronning : » Meguilat Esther » i teksten. hihi) .

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..