A tiny trip to Brighton

Brighton_aquarium_photochrom
Photo source

En ny svippstur står på planen! I dag tar vi toget til Brighton, hvor vi skal tilbringe to dager og ei natt.

Brigton ligger på sørkysten av England, og er mest kjent som feriekoloni og badeby. Jeg forventer ikke så mye mer enn pastellfarger og sommerstemning, egentlig! Vi håper å slippe unna de største folkemengdene ved å reise på ukedager heller enn i helga, og gleder oss til å gå på oppdagelsesferd i gatene.

Jeg blir selvfølgelig veldig glad for tips fra de av dere som har besøkt byen tidligere!
Krysser fingrene for at jeg kan finne en vintagekjole jeg kan ta med hjem som suvenir, hoho.

Håper alle nyter sommerdagene, hvor enn dere er!

– – – – –
In other words: We’re headed to Brighton for two days and a night! It is supposed to be a relaxed and pretty place, and hopefully we’ll beat the crowds by going on weekdays instead of at the weekend. I’m looking forward to exploring and hoping to find a vintage dress somewhere. If you’ve been to Brighton and have any recommendations, I’m all ears!

Reklame

13 tanker på “A tiny trip to Brighton

 1. Beste byen i England, var aupair der i 94/95. Kos dere masse og jeg gleder meg til å se stemningsfulle bilder ☺
  Hilsen Kjersti

  Liker

 2. Åh, Brighton er en så utrolig nydelig by! Jeg var innom der da jeg var på språkreise i 2004 og husker at jeg koste meg veldig den ene dagen vi var der. Jeg har dessverre ingen konkrete tips, annet enn at jeg husker Brighton Pier som veldig fin :)

  Liker

 3. Åh, Brighton er herlig! I tillegg til the Royal Pavilion, som nevnt før, så er det the lanes veldig koselige. En liten svipptur innom Choccywoccydoodah er også absolutt å anbefale for sjokoladeelskere :D

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..