Patchwork: May

Tenk at vi er snart halvveis i dette året! Det er nesten ikke til å tro, synes jeg. Tida går så fort, og det skjer så mye her i London!

Mai måned har vært full av inntrykk og opplevelser. Her kommer et lite lappeteppe for å oppsummere!

InstaMayMåneden begynte med sommervarme og bleke bein i ballerinasko, hihi. Jeg viste fram en favorittbygning og var på stor vinmesse, hvor noen serverte edle dråper fra en pastellfarget buss – da smaker alt ekstra godt, selvfølgelig.

InstaMayFjerde mai var Star Wars Day, og jeg markerte dagen med et bilde fra verdens kuleste crêperie i Paris. Dessuten gledet jeg meg over rosa skyer av kirsebærblomster, og over lesestunder i sola.

InstaMayHampstead var sjarmerende og fargerikt, og vi fikk sommervær med parkliv og isbil, og Liberty var like flott som alltid.

InstaMayJeg spiste supergod vegetarburger på Borough Market, utforsket regnbuefargede gater og gikk tur langs kanalen i sommervarme.

InstaMayDenne måneden bød også på wisteria, min store blomsteryndling! Blir glad hver gang jeg ser det – og akkurat slik er det med perfekt avocado også. En dag ble det dessuten utsikt og øl høyt over byen, sammen med familien, som da var på besøk. (Takk til broren min som pliktskyldigst holdt glasset med pale ale opp mot vinduet til jeg fikk tatt et klart bilde, hoho.)

InstaMaySå kom 17. mai, og feiringen foregikk slik! Helt strålende, var det! En annen dag var jeg på rusletur i Mayfair, og en tredje delte jeg en firhjulet favoritt fra Paris.

InstaMayDet var nok å glede seg over her hjemme i London også, som mer wisteria, en staselig pub og masse pizza.

InstaMayJeg utforsket en skjult perle som jeg skal vise fram mer av snart, og så gikk turen til Bath! Vi tok toget fra Paddington, og drøyt to timer senere kunne vi begynne å utforske en sandfarget og solfylt by.

InstaMayVi tok en utflukt til et sagnomsust sted på selveste Towel Day, og vi gledet oss over øl og arkitektur, og vi fant steder med is og stilig typografi.

InstaMayEi gate full av paraplyer var noe av det siste vi så før vi forlot Bath, og hjemme i London traff jeg ei fin frøken på kafé og gledet meg over overgrodde fasader.

InstaMayDa mai gikk mot slutten forelsket jeg meg i en veteranbil, og jeg var fortsatt ganske betatt av Bath også. Det avsluttende bildet er av dagens antrekk – svart blyantskjørt og en klassisk stripegenser, som står godt til den nye, stripete lommeboka mi.

Nå står en ny måned og banker på døra, og mai tar sin hatt og går, men jeg har veldig mye fint å se tilbake på.

For bilder i full størrelse og bildetekst til hver enkelt, og for jevnlige oppdateringer med fjas og fine ting, følg med på Instagram!

– – – – –
In other words: I can’t believe that we’re almost half way into this year. Time flies, and so much is happening here in London. This patchwork shows some of the lovely stuff that the month of May had to offer. For bigger photos and captions in English, follow me on Instagram!

Reklame

4 tanker på “Patchwork: May

  1. For ein fin månad, altso! Og ditt antrekk for dagen var jo berre prikken (eller skal vi seie streken? Hoho!) over i-en.

    I skrivande stund klarer eg ikkje å hugse om mai har bydd på nok anna enn eksamensførebuingar for min del, men eg trur eg òg skal kunne sjå tilbake på ein del fine mai-stunder når berre neste fredag er over og siste eksamen levert.

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..