Three new green things

Nå etter nyttår kjøpte jeg mine første kjoler siden vi flyttet til London. To nye vintage-venner i grønt, min favorittfarge!

(Noen husker kanskje at de ble med hjem denne dagen, da jeg knipset bilder fra morgen til kveld.)

Den ene er i tykt, mykt stoff og har enkelt snitt, strikk i livet og dyp, flaskegrønn farge. Kanskje den perfekte hverdagskjolen.

Green vintage dress(Haha, hva er greia med smuss på speil, egentlig?)

Den andre er mintgrønn og har knapper, stort skjørt (med lommer <3) og trekvart arm. Hurra for kjoler man kan svisje med!

Green vintage dressDessuten kjøpte jeg noe kjedelig, men praktisk på januarsalg: Et mobildeksel. Mitt gamle gikk i stykker, så jeg bestilte et nytt på nett. Jeg er ikke så opptatt av greier til mobilen, egentlig; jeg er ikke typen til å kjøpe deksel med ører og glitter og sånt – det viktigste for meg er at det beskytter skjermen. Kanskje er jeg litt døll, men det nye dekselet er også grønt!

Green phone cover
Green phone cover

Får jeg bare skyte inn en ting? Plasten på mobilskjermen min sitter på ennå, enda jeg har hatt mobilen i over et år! Den eneste slitasjen er den ørlille fliken nede på høyre side, som jeg ikke engang tenker over. Drøyt.

Jeg blir glad av å ha grønne greier rundt meg, hoho!

God helg, dere!
– – – – –
In other words: I have three new green things: Two vintage dresses and a phone cover. The first dress (taken in front of what I now see is a dirty mirror, please excuse that) is made from a sturdy fabric and has a simple cut. Quite possible the perfect everyday dress! The second frock has three-quarter arms and a big skirts – with pockets. Score! As for the phone, I’m not one for fancy covers with ears or glitter and such, I just want something that protects the screen. That might sound dull, but this one does the trick. If it’s unclear: Yes, green is my favourite colour!

12 tanker på “Three new green things

  1. Fantastiske grønnfarger på begge kjolene og dekselet! Nydelig! Jeg kler dessverre ikke grønt så veldig godt med mitt rødlige hår, men synes det er en flott farge uansett. God helg, Synne!

    Liker

  2. stor klasse ! i denne (første) grønn kjole ; (Jeg som elsker grønt bare i naturen ). og dekning av mobiltelefonen er elegant med hans inntrykk struktur.

    Liker

  3. For noen fantastiske grønne ting! Jeg har gått fullstendig bananas med grønt i det siste jeg også. Jeg har blant annet malt en vegg (!) i stua grønn! En slags azurgrønn farge. Jeg elsker den! Også har jeg kjøpt matchende lampe fra futura. Denne: http://futuraoslo.no/index.php?/lamper/fly/ i Sage green/lysegrønn. Det er så fint hvor glad en kan bli av farger!

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..