Made me smile # 3

Nå har vi fått internett i leiligheten vår! Hipp hurra! Jeg feirer ved å dele noen fine linker med dere.

–  You Don’t Have to Be Pretty. En god appell, en viktig og riktig påminnelse som jeg (dessverre) tror at veldig mange av oss trenger iblant.

– Gamle bilder av råkule jenter på rullebrett: Girl skaters from the 1970s.

EllenONeal Does anyone know this children’s song? Et tilfeldig foruminnlegg som ga meg tårer i øynene. Jeg skjønte med én gang hvilken sang det var snakk om, og kommentarere pluss reaksjonen gjorde meg varm om hjertet. Åh, internett.

National Geographic på Instagram. NatGeo er jo en institusjon, og deres nettverk av dyktige fotografer deler flotte, varierte bilder og filmsnutter fra alle verdenshjørner.

– Fullversjonen av fjasesangen Werewolf Bar Mitzvah fra 30 Rock. Så herlig absurd, akkurat som TV-serien! Denne låta har selvfølgelig fått plass i min Halloween-spilleliste!

Nå vil jeg egentlig bare ønske alle en fin dag. Her i London er det sol, og jeg skal spise pastarester til lunsj og finne meg ei ny bok på biblioteket, så selv har jeg all grunn til å smile. (Som om ikke disse fem linkene var nok, altså.)

Etterhvert håper jeg å kunne finne tilbake til den gode blogge-rytmen, nå som det trådløse nettet gjør livet så mye enklere. Vi snakkes snart igjen!

– – – – –
In other words: We now have internet access at home! An important piece of the puzzle has fallen into place. I want to celebrate by sharing some online favourites with you!
You Don’t Have to Be Pretty. A powerful appeal and a reminder which (sadly) I think most of us need now and then. – Awesome photos of Girl skaters from the 1970s. – Does anyone know this children’s song? A random forum post which actually made me tear up. I understood at once which song it was, and the comments and the reaction is heartwarming! Oh, internet. – National Geographic on Instagram. NatGeo is an institution, and their feed features varied photos and videos from their huge network of great photographers around the globe. – The full version of the silly song Werewolf Bar Mitzvah from 30 Rock. So delightfully absurd, just like the TV show! This song has obviously earned its place in my Halloween playlist!
So, now I’d just like to wish you a lovely day, and hopefully I’ll ease back into my regular blogging rhythm quite soon. Until next time!

Reklame

6 tanker på “Made me smile # 3

  1. Hurra for Internett! Alltid deilig når det fungerer og er på plass, hehe. Og takk for tips, spesielt den Halloween-lista! Jeg setter sammen en Halloween-liste selv nå, til en roadtrip senere, så det kom godt med :)

    Liker

  2. det er sikkert. Internett fant igjen, vil det bli lettere .
    lite smilet til dele : når jeg ser på skate, jeg tenker om fetter av «ile de la reunion». når jeg ser «barmitzvah» ord (for meg er det mye å være høy). og den versjonen på » werewolf» Jeg likte , og jeg tenkte på dette i form av en fin musikk svar («Samy davis junior» quote – golf var spurte :- hva er hans handicap «, sa han : – «i’am colored, one eyes, jew ….» mer kan du vil ?), og som det er også godt å lytte han på, noen ganger :) :) for før Halloween, jeg ønsker deg å kaste et blikk på et mildt smil all rund før tiden : ( the official Grumpy Cat på instagram) god mandag ..

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..