Autumn pastels

Det er nesten pinlig, men vi har hatt så utrolig flaks med været siden vi flyttet hit. Nå har vi bodd i London i tre uker, og på den tida tror jeg vi har fått fire dager med regn. Ellers har det vært herlig sensommervær med solskinn og fine temperaturer. Herlighet, for en luksus!

Autumn pastels

På en rusletur i Camden sto jeg til omgivelsene i et pastellrosa skjørt og en vintage-topp, arvet etter ei grandtante, med smil og solbriller til. Gule rognebær og ei rekke av fargerike fasader gjorde meg ekstra glad.

Autumn pastelsAutumn pastelsAutumn pastels

Bare legger til langt uti oktober? Ja, takk!

– – – – –
In other words: I’m almost embarrassed to tell you, but we’ve had such incredible weather luck since we moved to London. We’ve lived here for three weeks now, and during that time I think we’ve had four days of rain. The rest of the days we’ve had lovely Indian summer weather with brilliant sunshine and lovely temperature. What a delight!
On a stroll in Camden I matched the pastel surroundings in a pink skirt and a vintage top which used to belong to my great aunt. I wore the outfit with sunnies and a smile, and the yellow berries and brightly coloured houses made me extra happy.
As a Norwegian I’m not used to being able to walk around with bare legs in October. Big bonus!

Reklame

10 tanker på “Autumn pastels

 1. älskar denna pastellgata! och du passar perfekt in såklart. stannar ni där över jul och nyår också eller ska ni hem nånting? jag vet inte helt själv, men kanske (förhoppningsvis!) ska jag till oslo. kram!!!

  Liker

  • Ja, jeg blir alltid glad av pasteller, og det er noe av det jeg savner mest fra Tigerstaden! Jeg tror jeg blir her over jul og nyttår, men jeg er heller ikke helt sikker. Så koselig at du sannsynligvis skal til Oslo – det er jo veldig hyggelig der rundt jul!

   Liker

  • Ja, vi trives veldig godt, og selv om det nå er blitt litt kaldere, er det fortsatt veldig behagelig ute. Håper du også har hatt en fin oktober så langt!

   Liker

 2. danièle min kone, og jeg hadde en god stund med disse vakre fine bilder av pastell gaten. du er så godt sette den i øyeblikket av gaten, mens alt blir pastell! Rett. alle smiler rundt. mine beste komplimenter til fotograf .

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..