A little break

Travel

I morges sto jeg opp uhorvelig tidlig, for i dag flyr vi til London! Hurra! Fire dager i en yndlingsby kunne ikke passet meg bedre akkurat nå. Jeg har så mye å tenke på for tida, så jeg har liksom helt glemt å glede meg, og plutselig var det på tide å pakke!

Jeg gleder meg enormt til å rusle gatelangs med kjæresten min, spise og drikke godt, utforske nye steder, besøke gamle favoritter og ta ting som de kommer. Jeg fikk denne turen i bursdagsgave av Jonasflotte, og nå er det fem år siden vi var i London sist, så dette blir så bra.

Jeg har forresten planlagt et innlegg fra en annen britisk by mens vi er borte: En liten guide til Edinburgh er på trappene. Yay!

God helg, alle sammen!

– – – – –
In other words: I’m off to London for four days! My boyfriend gave me this trip as a birthday present, and I am sooo looking forward to visiting this wonderful city again. It has been five years since last time, which is too long! I can’t wait to stroll around, eat and drink well, explore new places and revisit old favourites. Yay! Happy weekend, everyone!

Reklame

6 tanker på “A little break

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..