Five quirky films

Den norske sommeren kan være lunefull, og det er ofte kjekt å ha noen filmer i bakhånd på regnværsdager.
Jeg er glad i uavhengige, uforutsigbare filmer, og her kommer fem tips til dere!

The Brothers Bloom
En herlig humoristisk og stemningsfull historie om lurendreieri, med originale fortellergrep og en bunke skikkelig dyktige skuespillere. Her vekkes eventyrlysten!

Hector and the Search for Happiness
Jeg ELSKER Simon Pegg (og Nick Frost, hihi, selv om han ikke er med her). I denne filmen er han mer alvorlig enn vi er vant til å se ham, men det er likevel en historie med mye humor, og med en stor dose hjertevarme. Vi blir kjent med Hector, som vil finne lykken. Personlig synes jeg kanskje at filmen blir i overkant emosjonell etterhvert, men den er likevel søt, spennende og severdig.

Safety Not Guaranteed
I denne sjarmerende filmen møtes flere skuespillere fra ulike populære serier, og det er gøy i seg selv å se hvor godt samspillet fungerer. Dessuten kan vel ingen motstå en blanding av utspekulerte journalister, mystiske avisannonser, paranoide einstøinger og tidsreiser?

In the Loop
Britisk og amerikansk humor møtes når britisk og amerikansk krigspolitikk kolliderer. Her får man høyt tempo, små feilsteg med store konsekvenser, skarp dialog og et imponerende utvalg banneord. Dette er dessuten en av de siste filmene som vår kjære James Gandolfini rakk å spille inn.

The One I Love
Dette er en sånn film som man ikke kan fortelle noe særlig om uten å avsløre for mye, men den handler om et par som går i terapi og som får seg en overraskelse. Det gjør seeren også. En forvirrende og forfriskende affære!

Alle bilder er lånt og lenket til kildene/All photos are borrowed and linked to their sources

Såh! Har dere sett noen av disse filmene, eller har dere noen andre å anbefale? Jeg blir alltid glad for tips, hoho.

Snurr film!

– – – – –
In other words: The summer weather can be difficult to predict. I recommend these five quirky films for rainy afternoons!

Reklame

8 tanker på “Five quirky films

 1. Supertips! eg er i ein filmperiode no, har sett både Safety Not Guaranteed og The One I Love i løpet av dei to siste vekene, haha. The One I Love var så rar og fascinerande. Safety Not Guaranteed var kjempesøt.

  Liker

  • Så morsomt! Helt enig! Midt uti The One I Love skjønte jeg virkelig ingenting, og det er så kult når filmer lykkes i å overraske og forvirre slik, hoho.

   Liker

 2. Du liker tydeligvis også Mark Duplass. ‘Hateship, Loveship’ er fin og litt rar. ‘Take This Waltz’ er også ganske bra som en ettermiddagsfilm.

  Liker

 3. In the Loop er knallgøy! Både Hector og The One I Love har eg tenkt å sjå, har dei på Netflix. Er veldig glad i quirky og uavhengige filmar sjølv. Ein av favorittane må vere My Life Without Me, sjølv om den kanskje er meir kjenslelada enn rar.

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..