Dress inspiration for spring

Hei, dere! Håper alle har hatt en super helg, og at alle jenter og damer der ute følte seg ekstra sterke og solidariske i går. Hurra for oss!

Jeg er tilbake etter fire flotte dager i Gøteborg. Byen er enda finere enn jeg husket, jo! Nå har jeg hodet og kameraet fullt av gode minner, og når jeg får litt struktur i alt sammen, skal jeg selvfølgelig dele høydepunktene med dere. Gleder meg!

Det eneste ankepunktet ved turen: Jeg fant ingen kjole. Jeg pleier jo å kjøpe meg en (vintage)kjole som souvenir når jeg er på reise! Denne gangen lykkes jeg ikke, men slik er det iblant, særlig når man ser på gamle plagg og det bare finnes ett av hver.

I dag tillater jeg meg derfor å titte litt på nye ting, om enn bare for inspirasjonens skyld!

Her følger noen stilige kjoler og antrekk fra tre av mine mote-yndlinger. Jeg ville ikke ha noe imot å gå våren i møte litt slik…

Ulyana Sergeenko:

Orla Kiely:

Sist, men ikke minst; Modcloth:

Alle bildene er linket til kildene sine / All photos are linked to their sources

Fra dramatiske linjer, mørke farger og tunge stoffer til pasteller, morsomme mønstre og enkle snitt i mykt, lett materiale. Jeg takker ja til alt sammen!

I vår vil jeg sykle og hoppe strikk og stå på skateboard, og jeg vil lese på alle benkene i hele bydelen og sitte i parken til det blir litt for kaldt om kvelden, og jeg vil ha på meg fine kjoler og drikke vin på takterrassen og spise kake til lunsj. Jeg vil svinse dagen lang, hoho.

Alt er lov når våren endelig kommer.

– – – – –
In other words: Hello again! I hope everyone had a great weekend and that all my female readers felt a surge of strength and solidarity yesterday. I know I did! Women rock! Now I’m back from Gothenburg, where I’ve spent four lovely days. My head and my camera are full of good memories, and when I’ve sorted through them a little, I’m going to share the highlights with you. Looking forward to it! In the meantime I’m looking at dresses. You see, the one things I didn’t get to do on the trip was buy a dress! I always buy one (vintage) dress as a souvenir every time I travel. This time I couldn’t find one – it’s like that sometimes, you know, when you look at old clothes and there is only one of each garment. Still, I take the opportunity to lose myself in dress inspiration for spring, from three of my fashion favourites: Ulyana Sergeenko, Orla Kiely and Modcloth. I would love to meet spring looking somewhat like this – from dramatic lines, dark colours and heavy favrics to pastels, fun patterns and soft, simple frocks – I like it all! This spring I want to ride my bike and maybe even my boyfriend’s skateboard, and I want to read on every bench in the city and stay out in the park until late, and I want to drink wine on the rooftop terrace and have cake for lunch. All while wearing pretty dresses. Spring is finally on its way!

Reklame

12 tanker på “Dress inspiration for spring

 1. Orkla Kiely har så mange nydelige kjoler. Spesielt falt den mørkeblå i smak! Det gleder meg at du hadde en vellykket tur til Gøteborg – venter spent på å lese mer om opplevelsene dine.

  Liker

 2. I absolutely love Ulyana Sergeenko, her clothing is all just so stunning, it’s my dream to own one of her gowns. I never thought Spring would return, but it’s actually so warm today! Looking forward to your posts about Gothenburg!

  http://www.ashbam.com

  Liker

  • Yes, she has so many gorgeous gowns. A girl can dream! I also sometimes get the feeling that spring will never come back, but these days it’s sunny and mellow here, too. Let’s enjoy it!

   Liker

 3. Wow, kjolene til Ulyana Sergeenko var virkelig spektakulære! Spennende snitt og nydelige materialer. Du hadde vært fin i en sånn, altså. Orla Kiely er jo en av mine store favoritter, drømmer om å kjøpe en av kjolene hennes en gang. Men det er fint bare å se, og la seg inspirere også.

  Liker

  • Ja, Sergeenko lager veldig mye stilig, og Kiely har så mye søtt og gøyalt!
   Nettopp – det meste her er jo et godt stykke utenfor min rekkevidde, men det er alltid lov å drømme og titte og hente inspirasjon!

   Liker

 4. Hele en fin program, ta deg tid til å gjøre litt. fin kjoler, og en flott med katter. her, tenk litt det har vært 20 grader langs Seinen på en lekter, med svært god burgunder rød viner og gigondas jeg tok en liten. on a vu le printemps passer !

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..