Lovely ladies and tasty treats

Hittil i år har jeg vært mye ute i byen for å spise og drikke gode saker sammen med fine frøkner!

Jeg møtte Vicky, Ina og Maren på en dag med kjølig luft og glatte veier. I kjelleren på ChillOut satt vi i dype stoler med breddfulle kaffekopper. Vicky og jeg delte et stykke sjokoladekake. Den var akkurat like mektig og god som den ser ut!

JanuaryJeg var så heldig at jeg rakk å treffe Vicky to ganger i vinter, før hun fløy tilbake til San Fransisco! Jeg sendte en melding en kveld og spurte om hun ville være med og ta en øl, og det ville hun. Sammen med Jonasflotte og kamerat av ham gikk vi til Kuba, som har morsomme lokaler (med festlige snakkebobler på veggene!) og som fører mye godt importøl på flaske.

January
January
January
January

Ikke lenge etter var jeg tilbake på ChillOut (er i ferd med å bli stamkunde, hoho!) med Maren, Ina og Ine. Vi snakket om reiseplaner og kjipe bloggkommentarer, blant annet, og jeg spiste chili- og sjokoladebolle med stor iver. Ina drakk spennende, vietnamesisk kaffe og gestikulerte entusiastisk.

January
January
January
January
January
January

I begynnelsen av februar hadde (den andre) Ina bursdag, og hun feiret i med fest og kake i kollektivet. Jeg syntes det var så koselig å bli invitert, og jeg tok ekstra mange bilder fordi det var så koselig i leiligheten deres!

Ina 28
Ina 28
Ina 28
Ina 28
Ina 28
Ina 28
Ina 28
Ina 28

Maren hadde også bursdag forleden! Det ble bursdagsselskap med masse god bakst og mange kopper te. Hurra!

February
February

Sist, men ikke minst: Fastelavn! En av årets mest velsmakende merkedager. Jonasflotte og jeg inviterte Ina og Åsmund på kaffe og boller, og bød på min spesialvariant med iskrem, sjokolade og marspian. De besøkende og jeg klarte to stykker hver – imponerende. Så godt og så koselig!

February
February

Godsaker og godt selskap til folket!

– – – – –
In other words: I have been out and about lately, spending time with some lovely friends of mine who also happen to have blogs: Vicky, Ine, Ina, Ina and Maren. Two birthday celebrations – one in the most charming apartment! – and some beers, many cups of tea and coffee and plenty of little treats. There is nothing like good company and a little nibble to brighten up cold and dark winter days. Just perfect!

Reklame

14 tanker på “Lovely ladies and tasty treats

 1. ÅÅÅ, så mye bra! Og så glad jeg er for å være med dere fine jentene! (Selv om det ser litt ut som at jeg skal begynne å grine på det bildet, så vet du jo at jeg var veldig glad, haha) Jeg er glad i deg!

  Liker

  • Haha, ble det selv av å se på bildet av sjokoladebollen og fastelavnsbollen igjen i dag! Fy søren, jeg kunne levd på gjærbakst. Ville vært rund som en badeball og glad som ei lerke. God helg!

   Liker

 2. Åh, tenk at jeg fikk være med i dette innlegget, ved hele tre anledninger, hoho! Det har vært et fint år til nå, gitt. Og takk for dette innlegget, det var veldig fint å lese (og se) på en litt kjip fredagskveld. Takk<3 Ha en finfin helg!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..