Three pieces of news

Tre små nyheter som perler på en snor!

– Jeg har en ny artikkel på trykk i den siste utgaven av Hotellmagasinet. Den handler om Vintage Hotel, et festlig sted jeg besøkte i Brussel, som er innredet i gjennomført retrostil – og som dessuten tilbyr overnatting i ei veteranvogn i bakgården!

February– Bildet over er et lite hint: Jeg eksperimenterer med briller! Jeg har funnet ut at de er kjekke å ha når jeg er ute og går i byen, for eksempel, for synet mitt er visst blitt litt uklart på avstand. Når jeg setter på meg brillene, er det som å se i HD! (Jeg har ikke vært hos optiker eller noe, for jeg fikk tips om å prøve meg frem med noen billige briller først, for å få et visst inntrykk av hva jeg trenger og hva jeg trives med. Disse fjasebrillene kostet femtini kroner, men de er fine å ha i jakkelommen når jeg skal ut på vift!) Jeg har alltid syntes at briller er fint, for jeg synes alle ser så intelligente og sofistikerte ut med briller, hoho. Med andre ord ble jeg ikke lei meg da jeg merket at skiltene i bybildet begynte å bli uskarpe – snarere tvert imot. Dette brilleparet har en viss retrofasong, og det liker jeg, så klart!

February– Jonasflotte og jeg har bestilt en liten tur til Gøteborg! Begge har vært der før, men da på familieturer med fokus på Liseberg, så det er nærmere femten år siden… Jeg gleder meg skikkelig til å få et oppdatert inntrykk av byen, og til å bruke fire dager til å rusle rundt på måfå med favorittpersonen min. Slike små avbrekk er perfekte turer for rastløse sjeler med begrenset budsjett – som meg!

Slussbron, GöteborgPhoto: Ulf Bodin

Vi reiser om tre uker, og i mellomtida mottas Gøteborg-tips med stor glede. Om det er noe vi burde se eller gjøre eller spise i Sveriges nest største by, må dere gjerne fortelle meg det i kommentarfeltet!

Vlle bare dele, hihi. Ha en fortsatt fin uke, alle sammen!

– – – – –
In other words: Three little things I thought I’d mention: I have a new article printed in a (Norwegian) magazine. It’s about this fun hotel I visited when I was in Brussels, called the Vintage Hotel, which is is filled with fun colours and antique furniture, and even offers visitors to sleep in a veteran camper in the yard! – I’m experimenting with glasses! They come in handy when I’m looking at things far away – it’s like seeing in HD. I’ve always liked glasses on other people, because I think they give the user an air of intelligence and sophistication, so I’m actually rather excited! I just bought a cheap pair to see if it works for me, and I like their slightly retro shape, which works well with the rest of my look. – My boyfriend and I are taking a trip to Gothenburg! It’s the second biggest city in Sweden. We’ve both been there as children, but I’m so looking forward to getting an updated impression, and to wander around for four days with my favourite person. We’re off in three weeks, and I’m really looking forward to it. Little breaks like this are perfect for restless souls with limited funds, like myself! That’s all for now – I just wanted to share. Have a good one, everybody!

Reklame

24 tanker på “Three pieces of news

 1. Hurra for artikkel på trykk – du er flink! Og du er så fin med briller. Så deilig med en tur til Göteborg! Det håper jeg vi får til i løpet av det neste halvåret også. Det er så perfekt å reise dit fra Oslo – bare en liten togtur. Jeg vet at Glamourbibliotekaren nylig delte et innlegg med Göteborgtips, kanskje du kan plukke opp noe der?

  Liker

 2. Jeg kan fortelle deg at briller ikke er like morsomt når man MÅ ha de på for å se noe som helst på avstand :p Men briller er fint og du kledde de godt! Og det høres så deilig ut med tur til Gøteborg.

  Liker

 3. Gratulerer med artikkel på trykk! :) Så morsomt med Göteborg, Amund og jeg skal også dit i vår, vi drar i april. Hvis dere ikke har bestillt togbilletter enda, vil jeg anbefale å gjøre det gjennom den svenske jernbanen sine nettsider, de har mye rimligere priser selvom det er NSB tog! :)

  Liker

  • Takk skal du ha! Så morsomt – er det bare meg, eller har vi en tendens til å tenke likt å reise til mange av de samme stedene?! Vi har bestilt billetter allerede, men takk for tipset, det skal jeg huske til neste gang. (Vi fant heldigvis billige minipris-billetter, yay!)

   Liker

 4. Gratulerer med artikkel på trykk! Så flott! Jeg var i Brussel forrige helg og det var helt fantastisk. Jeg gikk forbi hotellet og tenkte på tipset ditt fra bloggen. Jeg var også innom tegneseriemuseet og kjøpte meg to fantastiske Tintin-plakater som henger på veggen nå. Takk for tips!

  3 små rum i Göteborg er et fantastisk ølsted hvis en liker belgisk øl. Han som driver stedet er fantastisk og enormt kunnskapsrik. Lokalet er helt crazy med persiske tepper på gulv, vegger og tak. The Rover er også et veldig kult ølsted ved Järntorget. Ellers må dere pakke en halvflaske bobler og et teppe og gå opp alle trappene til utsikten en kveld. Så magisk!

  Liker

  • Takk for det, Inga!
   Du, nå ble jeg skikkelig glad. Så kjempehyggelig å høre at reisetipsene mine kom til nytte og at du hadde en vellykket tur! Tinting på veggen <3
   Hjertelig takk for fine anbefalinger! Godt øl og fin utsikt er aldri å forakte, hoho!

   Liker

 5. Så fin du er, Synne! I Gøteborg må dere ta en tur til Gamlebyen og smake på de gigantiske kanelbollene som serveres på Cafe Husaren. Gøteborg er veldig koselig! Av hotell anbefaler jeg Eggers Hotel. Det er et gammeldags hotell full av sjarm som ligger like ved jernbanestasjonen.

  Liker

  • Takk, snille! Så flott med kafétips, det er helt supert! Kanelboller er noe av det beste jeg vet, hoho. Vi har allerede skaffet hotellrom, men jeg måtte google Eggers, og det ser nydelig ut – det skal jeg definitvt huske nesten gang jeg skal til Gøteborg!

   Liker

 6. Du kler briller, altså :) Jeg var i Gøteborg på nyttårsaften, fra 31.des-1.jan. Hadde aldri vært i byen annet enn Liseberg. Av den korte tiden jeg var der kan jeg jo dra frem den kafèen jeg var mest på. «Condeco». Husker ikke gatenavnet men den lå i hovedgata (antar det er hovedgata i alle fall). Fin kafè, med mye vegetar-/veganmat for dem som liker sånt. Også god mat til de som ikke er så opptatt av sånt. Veldig god atmosfære, men tror det er et populært sted, for det var ofte mange folk der.

  Liker

 7. Så flott med artikkel på trykk og det var fine briller. Jeg er veldig glad for at jeg ikke trenger briller selv for jeg syns briller kler absolutt alle utenom meg selv, men jeg tror egentlig det er en ganske vanlig tanke og at jeg sikkert ville kledd briller like godt som alle andre om jeg hadde trengt det. Og ååå, Gøteborg, det er en veldig fin by. Jeg anbefaler særlig Universeum som er perfekt. Om du ikke har vært der så er det et museum rett ved Liseberg som har regnskogavdeling, akvarium, teknisk museum-aktige finheter og en sånn fin butikk á den de har på Teknisk Museum der man finner alskens finheter. Det er fem etasjer med moro, en skrå heis og en koselig liten kafé der man kan nyte veldig god hvetebakst i tillegg <3 Jeg anbefaler videre Science Fiction Bokhandeln som er veldig lik Outland, bare svensk ;) Satser på at jeg får tatt en tur til Gøteborg til sommeren kanskje =D

  Liker

  • Jeg tror mange har det slik – jeg tenker akkurat det samme om hodeplagg! Jeg skulle gjerne brukt hatt eller lue, men jeg synes det ser skikkelig dust ut på meg, selv om det er fint og stilig på andre, haha. Oi, det stedet høres helt eventyrlig ut, og jeg elsker slike bokhandeler! Tusen takk for tipsene!

   Liker

 8. Synes Condeco (du finner dem overalt i byen) hadde hyggelig stemning og interiør, ok kaffe og god kake! Men på den jeg var spilte de veldig høy hitliste/trance-musikk, så det ødela opplevelsen litt for meg…
  Men jeg kan anbefale le Pain francais, særlig den som er på Kungsportsavenyen (i enden av denne gata finner du Götaplatsen, hvor bl.a. kunstmuseet er). Le Pain francais er ganske fancy, også litt dyrt (men hadde garantert vært dyrere i Oslo), men det gjøres virkelig på fransk måte, litt à la Ladurée kanskje, kaffen er himmelsk, de gammeldagse kanapéene er behagelige, de har massevis av digg fransk patisserie (bl.a. makroner!), fine kaker og mener å huske at de har lunsjmeny også. Servitørene har uniform, og alt er generelt veldig classy!

  Liker

  • Haha, høy musikk av den typen ville virke negativt inn på opplevelsen min også. Jeg lover å være oppmerksom på musikken når jeg går inn, hoho! Le Pain Francais høres veldig stemningsfullt og stilig ut, og jeg er veldig svak for alt som er fransk… Tusen takk for tipsene!

   Liker

 9. Åh, Sverigetur! Så koselig, det blir sikkert fint. Jeg lenter tilbake til Stockholm, jeg, var der i oktober, det var så fint å være der når det var bittelitt kaldt og veldig stemningfullt <3

  Liker

  • Ja, jeg gleder meg! Å, det er så fint i Stockholm. Var der om våren for to år siden, og da var det også ganske kjølig og friskt, og jeg er helt enig i at det skaper stemning!

   Liker

 10. ho! det er flott at du allerede tegn med en så god personlighet til avisartikler om turisme og hoteller, og dekorasjon … brillene er litt mer elegant og seriøsitet; den gjør er at kilden, refleksjon av et godt valg som dette leppestift: rosa ser bra ut på deg. og dermed en stor ting at disse små pauser og god reise (jeg er glad for å se utseende med disse byene.)

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..