An early present

Aller først; Ser dere at det snør her inne? Håper dere liker det like godt som meg. Herlighet, for en genial liten funksjon!

Forleden fikk jeg en gave på forskudd av kjæresten min. Den var tullet inn i lyseblått silkepapir.

DecemberInni lå en Mummikopp med årets vintermotiv! Å, den er så fin! På den ene siden ser vi en lett frustrert forsamling.

DecemberPå baksiden står det en herremann jeg ikke kjente til, men som viser seg å hete Herr Brisk. Han virker litt stødigere på ski.

DecemberDessuten er Mymlen med, og hun møter en isbjørn! Synes kanskje uttrykket på den er det beste ved hele koppen. Sinnasøt!

DecemberJeg ble veldig glad, og har allerede innviet koppen med mandelte i.

Jonasflotte skal naturligvis også få bruke den så mye han vil! Det var tross alt han som skaffet den, gjennom å være blodgiver. (Her i Oslo fungerer det slik at man i jula og om sommeren kan få Mummikopper som takk for innsatsen!) Jeg skulle gjerne gitt blod selv, for jeg synes det er en så god og edel gjerning, men jeg får dessverre ikke lov. Da er det jo ekstra snilt av Jonasflotte å dele belønningen sin med meg.

Hurra for hverdagshelter og Mummitroll!

– – – – –
In other words: My boyfriend gave me an early Christmas present the other day, wrapped in bright blue paper. It was a Moomin mug, this year’s winter edition! I love it! By the way, can you see that I made it snow in here? Love that, too!

Reklame

14 tanker på “An early present

 1. Å, så gøy! Mummikopper er så fine! Og så ekstra fint når man får den fordi man har gjort en så god gjerning! Fint av han å gi sin belønning til deg! :)
  Skulle gjerne gitt blod selv, og er egentlig oppmeldt til blodgivning, men jeg har enten vært syk eller hatt andre grunner til at jeg ikke får gi. Håper å få gi på nyåret en gang!

  Liker

  • Ja, de er så fine, og de blir virkelig ekstra fine når man får dem i en slik sammenheng. (Enig, han er snill! Tror nok egentlig at akkurat denne belønningen betyr mer for meg enn for ham, haha.) Krysser fingrene for at du kommer sterkere tilbake som blodgiver i 2015!

   Likt av 1 person

 2. Så hyggelig! Amund skal gi blod den 15., kanskje jeg får kopp av ham da :) Jeg er blodgiver jeg også, men jeg får ikke lov til å gi like ofte for jeg har en litt ustabil jernprosent.

  Liker

 3. Så fin! Herr Brisk dukker opp i en av Tove Janssons tegneserier, om jeg ikke husker feil. Mummifamilien går jo vanligvis i hi om vinteren, så det er ikke så rart at de er litt ustø på ski! Jeg ser omtrent sånn ut når jeg går på ski, hihi!

  Liker

 4. Jeg har ikke , dette Mummi kultur, fra skandinaviskslandet men jeg vil fortsatt se Tove Jansson bøker igjen. men, jeg husker helt, mote jacquard gensere for ski (min far hadde på seg klær), og også ski i gammelt treverk, gamle fjærbrak med fester for skistøvler. Jeg liker bøying av knærne av skiløper pappa, gammel stil, nå tapt; og ansikt til ansikt datter ved bjørnen på stopp, tip ski er som anda ben åpne; det er en vakker lesning linjen av vintersport. stor kompliment for tekopp.

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..