Four in one

Denne uka var jeg så heldig at jeg kunne treffe fire fine frøkner på én dag!

Four in oneDe tre første traff jeg på Bare jazz. Der er det alltid fint, og de har god gulrotkake og god iskaffe, og vi kunne sitte i skyggen og kose oss.

Maren, Vicky og Ine!

Four in one
Four in one

Maren ble jeg kjent med i studietida, gjennom Radio Nova, og Ine har jeg kjent helt siden ungdomsskolen. (Det er så hyggelig at de to senere møttes på en fest hos meg, og er blitt venninner!) Vicky hadde jeg aldri møtt før, men jeg liker bloggen hennes og vet at hun og Maren pleier å spise is sammen, hihi. Det er så koselig når fine folk fører til at man blir kjent med nye fine folk!

Jeg var også der, da. Jeg var veldig glad.

Four in oneVi tilbragte noen fine timer i den kjølige bakgården, og snakket om sommerjobbing og sanser og fine byer. Så koselig!

Four in oneEtterpå gikk jeg for å kjøle meg ned ytterligere, sammen med Åshild! Vi har møttes flere ganger før, over kaffekopper og vinglass.

Denne gangen gikk til Dolce Vita for å spise is. Det angrer man aldri på.

Four in oneÅshild valgte sjokolade og crema catalana. Jeg valgte bringebær. Begge var storfornøyde.

Four in oneVi snakket om reiser og festivaler og uhell og planer for høsten, slik man gjerne gjør om sommeren.

Etterpå gikk vi for å titte litt på bruktklær, og jeg fant en vintage-kjole i omtrent samme farge som isen min! Den skal jeg vise dere senere!

– – – – –

In other words: This week I met four lovely ladies in one day. Lucky me! First I had carrot cake and iced coffee with Maren, Ine and Vicky. The cool backyard at Bare Jazz was the perfect place! Then I had gelato with Åshild at Dolce Vita. Ice cream is always a good idea, and definitely at this place. I chose raspberry, and afterwards we had a look in a thrift shop, and I found a vintage dress the same colour as my scoop! I will show ye later!

Reklame

13 tanker på “Four in one

  1. de mange vakre bilder oppsett Personlig, fra Edinburgh er nydelig, selvfølgelig ! ja jeg har en tendens til å spasere opp nesen i stedet for å se altfor mange butikker; ha! Men det er en stjerne smittsomt smil, og så gjengitt er vellykket bildet i en pittoresk gårdsplass. (Små baner er lik de franske byen «Honfleur» gamle nabolaget (hus «eric Satie») og Catedral er lik «Coutances» city oh, og deretter pub: – «verdens ende» Jeg er ikke tilbake da, men i tillegg er det vakre whiskytønner som er like.. som en som drar i min spisestue (men mine kommer fra «Cantabria» og er laget av kastanje for cider …. gjenstår det bare for meg å vokse som humle, og sette en liten tut kranen. men … uten noen kobling med denne type på kilt som er fantastisk !, og kunne ha hatt gåsehud å høre hva han kunne spille sekkepipe ( ja , jeg er en fan av …). ville heller tatt en brun øl, også., og til slutt : – (ja, ikke lenger har båt («moth»), lenge siden nå!) . og en av mine favoritt sommerisen er italiensk med melk og kirsebær .men kanskje neste gang i «grom» for en sorbet : rue de Seine i 6è . ?

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..