Pitstop

En liten hilsen på en lørdag formiddag! Jeg er hjemme i Norge, hvor lufta er frisk og vannet er klart, etter nesten ni dager i sjarmerende Skottland. Jeg gleder meg til å sortere bilder og minner og dele opplevelsene med dere etterhvert!

Så herlig at den skikkelige sommeren har kommet tilbake hit i mellomtida! Når jeg åpner vinduene, kjenner jeg lukta av solkrem og grilling. Da vi pakket ut av kofferten og vasket klærne, tørket de på et blunk på balkongen. Da jeg tok bussen hjemover for å bruke helga med familien, var det bare grønne åkre og blå himmel så langt øyet kunne se. Da jeg tok noen vinglass med fine folk i går kveld, kunne vi sitte ute til månen hang høyt over tretoppene, uten at det ble hverken kaldt eller mørkt.

Jeg elsker å reise. Likevel er det alltid godt å komme hjem, og nesten ingen steder er så fine som Norge på denne tida av året.

God sommerhelg!

– – – – –
In other words: I’m back in Norway after my lovely Scotland trip, and the summer weather is superb here, and now I’m unpacking and sorting photos and memories. (Will share soon!) I’m also spending some time with my family. I absolutely love to travel, and yet it’s always nice to be home. Summer weekends are the best. Have a good one!

3 tanker på “Pitstop

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..