Win Willy Wonka!

Nå er det lenge siden jeg har loddet ut noe på bloggen, men det er tid for en ny trekning! Premien er selveste Willy Wonka!

Denne pene koppen har bilde av sjokoladekongen på forsiden, hentet fra Roald Dahl-boka som er illustrert av Quentin Blake.

Win Willy Wonka!Jeg elsker både ordene til Dahl og streken til Blake, og jeg husker at jeg lånte hver eneste Dahl-bok på biblioteket som liten!

Koppen er laget av fint porselen. Inni er det en søt, liten karamell…

Win Willy Wonka!…og på baksiden står det er herlig sitat.

Win Willy Wonka!Så sånt, så sånt! Litt nonsens har vi godt av, alle sammen!

Koppen kommer fra McLaggan Smith Mugs, og for ordens skyld: Jeg har ikke fått den, men kjøpt den for mine egne penger. Konkurransen er åpen for alle; jeg dekker internasjonal porto. Verdien på premien blir rundt to hundre kroner.

Willy Wonka er klar. For te eller kaffe eller kakao eller gløgg. For tidligere morgener og sene kvelder i en glad hånd. For å flytte inn hos den som vinner, eller for å bli gitt videre i gave. I mine øyne er dette en kopp som passer like godt for barn og voksne og gutter og jenter, og jeg synes den er så fin! Jeg mener at man skal dele på sånt en liker, så derfor vil jeg gi dere som leser sjansen til å vinne den. Dere gjør meg glad ved å klikke dere inn her, og ved å legge igjen fine ord i kommentarfeltet, så det skulle jo bare mangle at jeg gjorde stas på dere iblant!

Konseptet er som forrige gang, da jeg lot meg inspirere av større blogger og prøvde meg på loddtrekning. Det fungerte bra, og det var mange som deltok i konkurransen, så la oss gjøre det en gang til! Alle er velkomne til å ta lodd for å bli med i trekningen!

Slik tar du lodd:

Kommentere på dette innlegget – Ett lodd

Dele konkurransen med lenke på Facebook/Twitter/Google+/andre sosiale medier: Ett lodd per sted

Bli følger (eller allerede følge) Et dryss kanel på Bloglovin’ – Ett lodd

Skrive om og lenke til konkurransen på din egen blogg – To lodd

Legge til (eller allerede ha) link til Et dryss kanel i leseliste/blogroll på din egen blogg – To lodd

Vinnersjansene øker med antall lodd, så klart. Dette blir spennende!

Husk å skrive antall lodd du tar i kommentaren din, sånn at jeg kan etterprøve det. Konkurransen varer til og med 15. juni 22. juni.

LYKKE TIL!

– – – – –

In other words: It’s time for a new raffle! Another lottery! Yay! It’s been a while since my last giveaway, but now I want to give you a chance at winning Mr. Willy Wonka himself. This mug features the king of chocolate as drawn by Quentin Blake for the Roald Dahl book. I love Dahl’s words and Blake’s illustrations, and I remember loaning all the Dahl books at the library as a little girl! Inside the mug is a little bonbon, and on the back is a lovely quote. Nonsense to the people! This mug is made by McLaggan Smith Mugs (but I’ve paid for it myself, mind you). Now Willy Wonka is ready for tea, coffee or hot chocolate in some happy hand. You choose if you want to keep him yourself if you win, or if you wish to give him to someone else – I think this mug makes an excellent present, and I also think that is works for adults, children, boys and girls! Where you live in the world does not matter – I cover the international delivery charges, haha. So, how do you claim your chance to win? You get yourself some lottery tickets! Here’s how. Comment on this post: One ticket. Follow this blog on Bloglovin’: One ticket. Write about and link to this contest on your own blog: Two tickets. Link to this blog in the blogroll on your own blog: Two tickets. Share this contest by linking to it on Facebook, Twitter, Google+ or other social media: One ticket per site. The more tickets, the bigger the chance, of course! Remember to write how many tickets you’re getting, so that I can confirm them. Entry is open until midnight on the 15th 22th of June. Good luck!

Reklame

45 tanker på “Win Willy Wonka!

 1. Hei! Så morro. Fine barndomsminner. Jeg følger deg allerede på Bloglovin, så da noterer jeg meg to lodd :-) Krysser fingrene for at det ikke alltid stemmer med «alle gode ting er tre». God helg!

  Liker

 2. Jeg er ikke så aktiv på de andre måtene enn bare det å lese og å kommentere her, så da blir det ett lodd på meg. Men det er greit. Koppen er superfin, og jeg har jo lyst til å vinne den, men jeg synes det er viktigst å kommentere og si at jeg digger bloggen din, og å vise det gjennom å kommentere på innleggene dine :)

  Liker

 3. Så fin kopp – og kjempegøy med konkurranse! To lodd – følger deg allerede på bloglovin + denne kommentaren :-)

  Liker

 4. To lodd på meg; Bloglovin-følger og denne kommentaren. Lenge siden jeg har lest Roald Dahl nå, men jeg hadde en hel samling av bøkene stående i bokhyllen på pikerommet, og jeg husker godt tegningene i denne stilen, perfekte for en barnebok.

  Liker

 5. Hoi, så fin kopp! Jeg elsker kopper å drikke te i, så her er jeg med!
  Siden jeg følger deg på bloglovin’, og kommenterer her, så tar jeg vel to :D
  Skriver ikke blogg selv lenger, så har lite å komme med på den fronten.

  Liker

 6. Har tweeta, kommentert, følger deg og du ligger i blogg-rollen min! Tror det blir fem, blir det ikke? Fiiinfint krus, tror det hadde sett fint ut når jeg flytter til høsten, hihi :D

  Liker

 7. Tilbaketråkk: Three summer treats | Et dryss kanel

 8. Eit lodd på meg :) For ein finfin blogg du har. Eg har lest bloggen din lenge, men har ikkje kommentert. Ha ein fortsatt fin dag!

  Liker

 9. Tilbaketråkk: A magazine and a reminder | Et dryss kanel

 10. Hei! Jeg følger deg på bloglovin + en kommentar her. Og så vet jeg at kruset passer perfekt inn i hyllen min. Hurra, og fortsatt god sommer :)

  Liker

 11. God formiddag! Jeg tar herved hele tre lodd! Kommentar + lenke i blogg + følger på Bloglovin (og Feedly). Jeg er som du skjønner en hengiven leser. Ha en fin søndag!

  Liker

 12. Det må være det skønneste kopp nogensinde! :) Så fint og sødt, at man ikke behøver sukker i kaffen ;) Det ville jeg gerne drikke morgen-, middag- og aftenkaffe af :)

  Ha’ den dejligste sommer :)

  Solstrejf og juni-hilsner fra Linn

  Liker

  • Jaa, den er så fin! Enig – jeg er sikker på at alt smaker ekstra godt når man drikker av den. Bedre lykke i neste konkurranse! Riktig god sommer til deg også!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..