Glimpses of a gown

Jeg skal på grunnlovsgalla i kveld, og jeg vil bare gi dere liten sniktitt på kjolen jeg skal bruke. Jeg gjorde et alvorlig kupp på Fretex!

Egentlig hadde jeg tenkt å bruke en av mine gamle kjoler, og gikk dit i håp om å finne et pent, brukt belte som jeg kunne friske opp en av dem med. I stedet kom jeg altså ut med en helt ny (gammel) kjole.

Her er noen små smakebiter.

Glimpses
Glimpses
Glimpses

PUFFERMER! Haha! Dette er en skikkelig prinsessekjole, helt annerledes enn sånt jeg vanligvis bruker, så jeg bærer den med mye selvironi. Når man skal på galla, må man bare finne frem sin indre prinsesse! Her kan dere lese litt om hele gallagreia, forresten!

Denne røde taftkreasjonen passer meg helt perfekt, og den sjansen er jo egentlig veldig liten når man går inn i en butikk som bare har ett av hvert plagg, så jeg kunne ikke gå fra den. Særlig ikke når den kostet – hold deg fast – 189 kroner. Ballkjoler og gallakjoler koster jo gjerne ti ganger så mye… For et funn! Jeg ble så glad!

Dere skal få se hele etterhvert, men nå må jeg trekke på meg de lange, svarte hanskene og komme meg avgårde. God fredagskveld!

– – – – –

In other words: I’m going to a gala this evening, as I do a couple of times a year. (I’ve explained the concept here!) I have several gowns to wear for occasions like these, and I went to a charity shop in search of a pretty belt I could use to renew one of my old dresses. Instead I ended up buying a new (old) gown, as I stumbled upon this red number. It fits me perfectly (always rare when you’re shopping in stores which only carry one of each garment) and I just couldn’t leave it behind. (Especially since it only cost around 20 pounds/30 dollars/25 euros – normally long gala gowns like these cost ten times as much!) Here are a few sneak peeks. It has puff sleeves, haha! I never wear dresses like this, but tonight I’m channeling my inner princess with a lot of humour. I’ll show you the whole thing soon, but now I’ve got to put on my long gloves and go. Happy Friday!

Reklame

7 tanker på “Glimpses of a gown

  1. oh, bare en fargetone, over blomsten fargen på poppy «kjole kenzo parfyme.» kaste det foran deg dens effekt i sjarm ledsaget et stykke musikk («Beautiful Dreamer» Stephen Foster). for dansekveld før National Day, dette sikkert, være bra!

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..