A wooshy week

April
April
April
April

Tenk at vi skulle få sommer i april. Oslo-været har vært helt fabelaktig i det siste. Bare legger, middag på takterrassen, grillukt i parken… Helga var full av sol og smil og blomstrende trær, så jeg har fått ladet batteriene og er klar til dyst igjen.

Dere vet når man vet allerede mandag morgen at uka kommer til å gå fort? Slik har jeg det denne uka, ettersom jeg har veldig mye frilansjobbing på planen. Da er det godt å ha litt ekstra energi i bakhånd, sånn at man husker alle småting og rekker alle frister. Dessuten er det fint å kose seg litt mellom slagene, for eksempel med noen sjokoladebiter til kaffekoppen, og å fokusere på sånt man ser frem til!

Fine planer for uka:

– Å smake på en ny te med bringebær og sitronmelisse som jeg fikk av en venninne i går.

– Å tørke sengetøy ute i sola.

– Å gå til frisøren, allerede i ettermiddag. (Det er forfriskende med en klipp når årstidene skifter, synes jeg!)

– Å hente sommerklærne i boden.

– Å reise til Trondheim fredag morgen og tilbringe helga der. (Jeg skal i konfirmasjon, og dessuten gleder jeg meg til å treffe venner som jeg ikke har sett på lenge. For øvrig har jeg ikke vært i Barteby på mer enn ti år, så dette blir bra på alle måter!)

– Å bake aprikosmuffins.

– Å ta solskinnspauser på balkongen.

Hva er dine fine planer for denne uka?

– – – – –

In other words: Sometimes you know already Monday morning that the week will fly by in a flash, just because you have so much to do. That’s how I feel this week, as I have loads of freelance work, but luckily I stocked up on sun and smiles and flowers during the weekend, so I’m ready! In hectic times I like focusing on the things I’m looking forward to. Among others I will try to fit the following treats into my busy schedule: Tasting a new tea, getting a haircut, going on a trip to the city of Trondheim, baking apricot muffins and taking sunny breaks on the balcony. What are your fun plans for this week?

20 tanker på “A wooshy week

 1. For noen fine planer du har! Aprikosmuffins hørtes utrolig godt ut og konfirmasjon i Trondheim blir sikkert veldig koselig:-).

  Mine planer for uken starter i kveld med hyggelig sammenkomst med søsknene mine. Vi fikk en stor pakke med belgisk påskesjokolade av en kamerat og nå skal vi møtes og nyte den. Onsdag skal jeg, rose og en venninne på cocktailpremiere på Klingenberg kino. Krysser fingrene for at været er nydelig på torsdag og på lørdag blir det teater.

  Det er så deilig å ha så fine planer fremover og at værrt er så fint!

  Solen skinner og livet leker,
  Vi snakkes:-)

  Liker

  • Dette var jo kjempemange spennende planer! Belgisk sjokolade er verdt å samles rundt, hoho. Håper kveldens premiere blir vellykket og at resten av uka blir akkurat så fin som du håper på!

   Liker

 2. Det har vært aldeles fantastisk i Oslo i det siste! Denne uka skal jeg jobbe mye, synge en del, og på onsdag drar vi på årets første langbesøk til hytta ved sjøen, det er meldt kaldere vær men så lenge sola av og til skinner og himmelen er tidvis blå, hvis vi får fyr på grillen og Fantometbladene ligger på sin faste plass, så blir det nok helt nydelig.

  Liker

 3. Planene for uka er stort sett oppgaveskriving. Begynner å nærme seg eksamen nå, så mye lesing på agendaen!
  Aprikosmuffins hørtes fristende ut, kan du ikke legge ut oppskrift når du har bakt de? :)

  Liker

 4. Åh, det blir nok en fin uke! Kos deg i Trondheim :)

  Her blir det masse-masse jobbing før helgen blir brukt til full avslapning. 1. mai håper jeg blir viet til skogen!

  Liker

 5. oh jeg er bare sjalu på sol og varmt vær som du hadde denne helgen . ! ( Her er tilbake til kaldt regn ) oh egentlig jeg tror folk var strålende med lykke . så jeg hadde en god solrik påskeuken . Jeg har tenkt å se en onkel ; 1 mai har en god hvile , og hente hjem mange duftende roser og vakre farger , fra hage . lese og fullføre boken » inger Hagerup » (jeg elsker hun) . sikkert jeg skal åpne en flaske vin kjøpt på ferie i vintage Bordeaux -regionen , ledsaget av god mat : fransk mat (etter skinny ting min påske) jeg ønsker også å se en film ( l apprenti gigolo , og 24 jours » ilan halimi «.) .. være raske til å sende en pakke . ah det er fint at du går til Trondheim ( et bilde av synagogen hvis det er akseptert ? dette er mulig .? og dokker .) hårklipp frisør så godt , men tenk at jeg må holde langt skjegg , for nå .. .. ) god uke .

  Liker

  • Jeg kommer nok ikke til å oppsøke synagogen i Trondheim, for vi har under tre dager der. Så mange fine planer du har for uka! Håper fridagen i morgen blir god!

   Liker

 6. Høres ut som noen veldig fine planer for uka. Mine planer er uansett kafébesøk, lunsj på Peppes på lørdag og kino antakelig og forøvrig tenker jeg at dette er en fin uke for å lese, være kreativ, se film og drikke masse te <3

  Liker

 7. Åhh, grilling! Og det fine treet…Miip! Høres ut som du har en veldig bra uke foran deg. Misunner deg Trondheimstur! Det blir sikkert bra. Jeg skal treffe Ine og Ane, forhåpentligvis treffe hun som syr brudekjolen min for å ta mål og sånt, jobbe en god del og kose meg med Åsmund. Nå er det radio, kaffi og blogging. God tirsdag!

  Liker

  • Ja, jeg gleder meg til turen. Si gjerne ifra om du har noen gode Trondheim-tips! Det virker for øvrig som at du har mange fine ting på planen denne uka – kos deg!

   Liker

 8. Merker jeg gleder meg skikkelig til den dagen jeg får dra hjem! Da vil jeg virkelig grille, haha :) Synes det var så fint med dette innlegget der du skrev fine planer for uka. Planene mine for uka er forhåpentligvis å endelig komme hjem, spise årets andre softis, forografere, lese ut boken jeg har begynt på og treffe igjen alle de fine folkene rundt meg! :)

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..