A birthday and a dress from Bangkok

En mørk og fuktig søndagskveld i februar var jeg invitert i bursdagsselskap.

FebruaryJeg gikk til den delen av byen hvor Maren bor. Hun holder til i en veldig koselig leilighet med en veldig koselig kjæreste. Der var det duket for feiring med tre typer kake, den ene bedre enn den andre!

FebruaryDessuten disket bursdagsbarnet opp med tre typer te i pene kanner og kopper.

FebruaryRundt bordet satt fine frøkner iført kjoler med for eksempel prikker og katter på. Helt etter min smak!

FebruaryMin kjole så forresten slik ut. Jeg kjøpte den i Bangkok i desember. Denne vintage-vennen hang og ventet på meg i en bortgjemt liten markedshall som var stappfull av folk, og det fantes ikke prøverom der, så selgersken tok målene mine og mente at den ville passe. Jeg tok sjansen, og den passet!

BBJeg er så glad i slike enkle, elegante, gamle kjoler. Forresten hadde jeg regnværshår (høy luftfuktighet gjør det mer krøllete) og favorittleppestiften Rebel fra Mac. Jeg var søndagsfornøyd og bursdagsglad!

BBVi spiste kake og drakk te og snakket om morsomme ting i mange timer. Det var så koselig.

FebruaryVi anbefalte hverandre morsomme nettklipp – et uutømmelig samtaleemne! – og sammenlignet pinlige historier fra ungdomsskolen. Vi veide opp med å diskutere politikk og design. Det er så interessant å se tilbake på hvordan samtaler utvikler seg i løpet av en kveld!

Ina hadde rosa gips, og jeg fikk lov til å skrive på den. Det kunne jeg ikke huske å ha gjort før, så jeg måtte benytte anledningen! Maren mente at jeg måtte skrive noe stygt, så det gjorde jeg.

FebruaryOrdet «talgkjertel» er et av de styggeste jeg vet om!

Da søndagskvelden nesten var over, gikk jeg hjemover igjen.

FebruaryEn verdig feiring av en nær venninne og en superhyggelig avslutning på uka!

– – – – –

In other words: One dark and rainy Sunday evening I was invited to a birthday celebration. My good friend Maren served three kinds of cake and three kinds of tea in her cosy apartment. There were many lovely ladies wearing pretty dresses with dots and cats on. My dress looked like this, and I bought it in Bangok. This vintage friend was waiting for me in a little, hidden, crowded market hall where there were no dressing rooms. The saleswoman measured me and said the frock would fit, and it did! I love simple, elegant, old dresses like this one. I also had curly hair (because of the humidity) and I wore my favourite lipstick (Rebel from Mac) and my Sunday smile.  All in all it was such a lovely evening. We ate and drank and talked for many hours. I got to write on the cast of one of the girls, because I couldn’t remember ever having done that before. Maren said I had to write a nasty word, so I did. I wrote «sebum gland» (one word in Norwegian), which is one of the ugliest ones I know! When the evening turned to night I walked home, thinking this was the perfect way to celebrate a close friend and a lovely way to end a week.

Reklame

16 tanker på “A birthday and a dress from Bangkok

 1. sv: ja ikke sant! Nå er det bare å la mars skride frem med all sin prakt hehe :D

  For en koselig kveld og bursdag! Og kjolen så veldig fin ut på deg. Liker samtaleemner som bare går og går og utvikler seg utover kvelden! :)

  Liker

 2. Hihi! Stygge ord, takk! Så koselig å se bildene dine! Jeg hadde det så bra, og jeg er utrolig glad for at jeg har så mange fine venninner å feire sammen med <3 Du er nydelig i kjolen!

  Liker

 3. for det første , Happy Birthday til Maren , og tekanne med rosa blomster er søt hvis jeg har tillatelse til å si . . og da også du har det bra som en person glatt og godt valgt kjoler.
   men nå som mening Tross alt !
   oi !! – Talgkjertel : som beskytter huden mot ytre aggresjoner hvis temperaturstigningen ?.. det kan være så :»acne rosacea» ( men i rosa bandasje , er dette ikke stedet beinet (som er mer vanlig blant jenter enn gutter … ) raskt slå side saker av androgen hormon , og andre … , egentlig , selv på engelsk slang , visste jeg at jenter er også veldig direkte ( ord på Kanten ) men så ville jeg aldri ha våget å skrive dette selv på ett ben , rosa , delikat .. Vel , som det ennå ikke er » den internasjonale kvinnedagen » kan jeg forbedre , på beste : . bra, akkurat som Super søndager deg, kan ser ut som !

  Liker

 4. Så kjekt at vi andre fekk vere med på denne fine festen! Fine kjolar får ein aldri nok av, spesielt ikkje slike med historie og eit vellevd liv bak seg. Tenk om dei hadde kunna snakke! Takk for hyggeleg kommentar på bloggen vår.

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..