At home

Jeg jobber hjemmefra i dag, med regn på utsiden av vinduet og forkjølelse på innsiden. Ganske så greit, egentlig! Jeg har pakket meg godt inn, jeg drikker te med ingefær og vann med sitron, jeg tar serie- og snufsepauser og jeg spiser kiwi og tranebær med stor iver.

(Nå har feberen sluppet taket, og det føles så bra. Da jeg lå rett ut på sofaen for noen dager siden, kom Jonasflotte med juice og sjokoladekjeks og ballonger til meg. Det hjalp, hihi.)

Jeg er så heldig å få bo sammen med den jeg liker aller best. Det har jeg gjort siden jeg flyttet hjem fra Paris i sommer. Jeg synes egentlig at sånne store forholdsgreier er ganske skumle, men det er først og fremst intenst koselig, og jeg føler meg veldig privilegert som kan dele dagene mine med ham. Dessuten har vi gjort leiligheten til vår egen, ved å sette frem og henge opp sånt vi liker, sånt som gjenspeiler oss to og de mange geeky greiene vi har til felles.

Her er fem små bilder fra leiligheten vi bor i.

At homeAt homeAt homeAt homeAt homeLitt slik ser det altså ut hos oss. En salig blanding av dinosaurer, Disney, gotikk, te, tegneserier, lego, Nintendo, vin, postkort, bøker, brettspill, blomster og alt annet han og jeg liker.

Det er viktig for meg å kunne omgi meg med slike ting i det daglige! De gjør meg glad!

Jeg trives veldig godt her, og jeg begynner å bli vant til å si «vi bor sammen».

– – – – –

In other words: I’m working from home today. I’ve caught a cold, which I keep in check by eating and drinking lots of vitamin c and wearing many layers of warm clothing. It’s raining outside, so I really don’t mind staying in. (The fever is now gone, but when I was quite out of it other day, my boyfriend provided me with juice and cookies and balloons. That really helped, haha.) I’m so lucky that I get to live with one of my favourite people. When I moved home from Paris last summer, I moved in with him. I honestly think that these big relationship moves are quite scary, but living together is lovely, and I feel so privileged to share my daily life with him. Also, we’ve decorated the apartment with geeky things that we like. These five little photos will give you an idea. Dinosaurs, Disney, gothics, tea, comics, lego, Nintendo, wine, boardgames, flowers and other details make this apartment reflect who we are and what we like. It’s actually very important to me to surround myself with these things in my everyday life. I feel very at home here, and I’m slowly getting used to saying «we live together».

Reklame

27 tanker på “At home

  • Jeg så også det innlegget, og det fikk meg til å tenke «noobs», hihi. Jeg har samlet på korker siden jeg flyttet hjemmefra i 2006, og jeg lot meg inspirere av foreldrene mine, for de har også samlet på korker så lenge jeg kan huske. En morsom, dekorativ og veldig koselig tradisjon, synes jeg.
   Takk for det! Fortsatt god helg!

   Liker

 1. -«Hvor kostelig er dine telt, O Yaakov, din bolig, Israel.»
  Tall, 24, 5. selv om det er å forklare litt og ønsker til dere begge, så vel som hjemme blitt et helligdom liten, hvor tilstedeværelsen av «Divine» er.
    på et annet nivå, er jeg alltid glad når jeg ser en flaske med rosa inni. dette er morsomme ting når jeg tenker på at jeg selv for meg, litt for tvang mine møbler trender til min kone, på mitt hjem. og deretter som min mor ga meg en skikkelig utdannelse, jeg aldri se på folk, så jeg har ingenting sett… Jeg lover.

  Liker

 2. Tilbaketråkk: Last year and this year | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..