I have…

Skal vi se. Jeg har

…fortsatt sjokolade igjen etter jul, som jeg fikk i gave og kan kose meg med når jeg vil.

…et rutete vintage-skjørt på.

…latt meg fascinere av dette i det siste. Lyd og vann og katt og MAGI? Ja, takk.

…hvite roser på stuebordet.

January…startet dagen med en smoothie. (Blenderen er ødelagt, så den var fra butikken, men likevel: Nam!)

…kjempelyst til å hoppe i fallskjerm, hoppe i strikk og prøve alle lignende adrenalin-aktiviteter.

…en imponerende stor floke i håret som jeg ikke aner hvor kommer fra.

…mottatt det nye kameraet mitt. Det er en voldsom overgang fra det lille, lilla til det store, svarte!
Min nye følgesvenn får meg til å føle meg viktig og tøff og usikker og uvitende på samme tid, hihi.

Upgrade…vært på interiørmesse med min mor i dag, og tatt mange nølende bilder av inspirerende ting.

…aldri sett Mad Men. Det vil jeg gjøre noe med i 2014; mistenker at jeg vil forelske meg i klærne!

…meldt meg opp til et fransk-fag ved universitetet dette semesteret, fordi jeg har litt tid å avse mellom frilansoppdrag og tilkallingsvakter i P2, og fordi det føles så bra å lære.

…hvitvin i kjøleskapet (alltid!)

…en ny bok liggende som jeg gleder meg til å begynne på.

Hva har du?

– – – – –

In other words: Let’s see. I have …a vintage skirt on. …been fascinated by this lately (sound and cats and magic? yes, please!) …white roses on the living room table. …started this day with a smoothie. …received my new camera. Changing from the little lilac one to the big black one is quite brutal. My new friend makes me feel important and fierce and insecure and ignorant at the same time, haha. …taken lots of experimental photos lately. …never watched Man Med. I hope to do something about that this year, and I suspect I might fall in love with the clothes! …an impressive tangle in my hair which I have no idea where came from. …always really wanted to skydive, bungee jump and try all kinds of similar adrenaline activities. …white wine in the fridge (always!) …a new book on my nightstand which I’m excited to start reading. What do you have?

Reklame

17 tanker på “I have…

 1. Dette likte jeg! Så godt! Jeg har:
  En sjokoladebit jeg hadde glemt jeg hadde, filmkveld for meg selv med The Picture of Dorian Gray, støle muskler etter styrketrening, røde negler, fine fredagsplaner, og jeg har heller aldri sett Mad Men, men skal gjøre det i år. Også har jeg en fin venn som heter Synne.

  Liker

 2. Jeg har: Fyr i peisen, mørk sjokolade, hår som lukter litt klor etter å ha vært på babysvømming i dag, lyst på et sånt fint kamera som du har fått deg (hihi), en veldig rotete leilighet (ugh), femti tulipaner fordelt i tre rom i den rotete leiligheten og glede i magen over at det er fredag i morgen.

  Liker

  • Ditt digitalkamera er langt bedre enn mitt gamle, da! Du tar skikkelig fine bilder med det, synes jeg.
   Blomsterbuketter har forresten en kjekk evne til å overskygge rot, hihi!
   Håper du har hatt en fin helg, og at vi kan ta igjen det planlagte søndagstreffet om ikke så lenge!

   Liker

 3. Som andre har sagt her, så trur eg du kjem til å like Mad Men veldig godt. Og ja, kleda er fantastiske.

  Eg har:
  – nyvaska klede
  – ein koffert som må pakkast fordi i morgon drar kjærasten og eg til London (julegåve frå han til meg)
  – ny polaroidfilm
  – skrive fleire ord på masteroppgåva mi
  – kjøpt eyeliner for fyrste gong
  – ikkje sjokolade i hus, og det er litt trist

  Liker

  • PS: Gratulerer med Canon spegelrefleks! Eg fekk 400D til bursdagen då eg gjekk mitt fyrste år på medier og kommunikasjon på vidaregåande, så det er nok litt utdatert i forhold til ditt, men eg liker det.

   Liker

   • Mange takk! Så fint å høre at du liker ditt! Jeg begynner å bli kjent med og glad i mitt også, hihi.
    Jeg håper London-turen deres ble helt super, og at du fikk kloa i litt sjokolade!

    Liker

 4. Så fin liste! Sånt liker jeg ;) Og for å bidra så har jeg:

  rådyr i hagen!
  hjemmekontor
  hodepine
  påloggingsproblemer, slik at jeg ikke får gjort den jobben jeg skulle
  sjokoladetrøfler
  tulipaner fra forrige helg
  planer om å lage pannekakerøre til dagens middag
  lyst til å sette meg i sofaen å lese bok

  Ha en kjempefin helg!

  Liker

 5. Fin liste!
  Jeg har: Nye tulipaner på kjøkkenbordet, en super bok på nattbordet, sjokolade i kjøleskapet, slitne ben etter en fin skitur i skogen og helgefri!

  Liker

 6. – Jeg har :en siameser spille helten maskert banditt på trebjelke på kjøkkenet . blåmeis i hagen for å ha glede til frokost . Jeg oppdaget hull i mine skosåler ( hihi! ) . en roman , pa knærne til » inger Hagerup » utgave i 1953 og jeg åpnet alle sidene ved å kutte toppen og siden , hver gang jeg åpner den neste ( en stor glede som dobler gleden leses som en eventyrer ) .
   Jeg spiste vegetarisk lunsj hjemme ( oppskrift » Kemia » Marokko og Tunisia , og i tillegg den franske » flan»deilig hjem . )
   Jeg har en » poule au pot » og kaker » Milles feuilles » hjem , ledsaget av » Gewurztraminer » vin Alsace , som går fra starteren til dessert . Jeg mellom to ting , følgt måter å praktisere din ( positivisme ) , og si det samme til meg , at det er mulig å være enkel og grei , og god spiller også, noen ganger (som , for meg som en gave : mikro øyeblikk av kjærlighet fra meg til meg . » M.m.a » Nei , ikke godteri ! ) . Jeg har mulighet til å komplisere ting , minner meg om dette sitatet » J.Lacan» : ( – » subjekt , kan vi si : at det er , og at det ikke er; men det er ikke uten vaere gjort.. ). Kjempeflott for kameraet, og også min beundring for at du fortsetter å ta franskkurs universitet. (Til sammenligning er jeg bare en liten amatør!)

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..